Чи можна вибрати косметику для губ онлайн? 5 порад, що тобі допоможуть

Покупка засобів для макіяжу — надзвичайно відповідальне завдання. Навіть дорога брендова косметика може не підійти тобі за відтінком. Годі й розмірковувати про можливість придбання помади чи блиску для губ, якщо засоби не вдасться протестувати.

Насправді вибрати косметику, яка буде личити, простіше, ніж здається на перший погляд. Завдяки порадам із цієї статті ти дізнаєшся, як замовити помаду для губ онлайн, адже це набагато зручніше, ніж їхати до спеціалізованого магазину. Давай разом підготуємося до вдалого шопінгу та з’ясуємо, що потрібно враховувати при виборі косметики.

8 Best Lip Shades You Should Own | magicpin Blog | magicpin blog

Зверни увагу на тон шкіри

Один і той самий відтінок помади може виглядати абсолютно по-різному залежно від ступеня засмаги. Неправильно підібраний відтінок косметики на світлій та середньосвітлій шкірі може зіпсувати створений образ. Вибираючи червону або рожеву помаду, надавай перевагу світлішим та яскравішим тонам. Натомість варто уникати надмірно різких, темних або сірих відтінків.

Однією з найбільших помилок власниць смуглявої шкіри при виборі кольору блиску для губ є вибір занадто світлого тону. Він може виглядати розмитим або стертим. Засмаглому й темному кольору обличчя пасуватимуть глибші тони помади. Наприклад, яскраво-рожеві чи насичено-червоні. З-поміж нюдових відтінків це може бути карамельний або коричневий.

Якщо твій колір обличчя доволі темний чи засмаглий, але душа бажає світлої помади, ти можеш використовувати її з олівцем темнішого кольору. Щоб створити контур, злегка промокни макіяж у центрі губ.

Враховуй свій підтон

Помада може бути різних відтінків:

  • холодний – має синій або фіолетовий підтон;
  • теплий – насичений помаранчевими та червоними тонами;
  • нейтральний – не має вираженого холодного або теплого підтону.

Визначити підтон шкіри доволі просто. Зверни увагу на те, якого кольору прикраси личать тобі більше: срібні чи золоті. Як правило, перші виглядатимуть краще на шкірі холодного тону. Якщо до тебе легко «пристає» засмага й радує гарним золотистим відтінком, ймовірно, у тебе теплий кольоротип.

Зверни увагу на фініш

Він не менше за колір впливає на те, як остаточно виглядатимуть твої губи. Наприклад, матовий фініш створює гладку текстуру без блиску або сяйва. Його часто вибирають для отримання стійкого макіяжу та надання губам насиченого кольору. Глянцевий фініш створює блискучий і вологий ефект. Він додає об’єм губам і може зробити їх на вигляд повнішими й соковитішими.

Враховуй, які олівці для губ є у твоїй косметичці

Обидва продукти для створення макіяжу повинні виглядати гармонійно в поєднанні. Олівці зазвичай призначені для отримання непомітного контуру. Інколи вони можуть використовуватися як база для помади чи блиску, що дозволить покращити стійкість кольору. Олівці для корекції форми губ можуть мати світліший або темніший відтінок залежно від бажаного ефекту: зменшення чи збільшення об’єму. Отже, якщо ти хочеш спробувати новий відтінок помади, можливо, доведеться придбати додатково засіб для контурування.

Swatched My 97 Lip Products On My Lips! (pic Heavy), 43% OFF

Подбай про гармонію в образі

Створення гарного макіяжу вимагає дотримання принципів балансу. Краще підкреслювати щось одне: блискучі очі, мерехтливі рум’яна або губи насиченого кольору. Тому варто заздалегідь продумати свій образ та визначити, який відтінок помади чи блиску пасуватиме більше.

Покупка косметики для макіяжу губ онлайн насправді виявляється простішим завданням, ніж здається на перший погляд. У цьому тобі допоможе визначення тону та підтону шкіри, а також індивідуальних побажань щодо образу, стилю та ефекту. Готова застосувати отримані знання на практиці? Тоді переходь на сайт Аврори та замовляй якісну косметику за найвигіднішими цінами.

Реклама