5 аргументів на користь обручок зі срібла

Через різноманіття вірувань та прикмет вибір обручок на весілля часто перетворюється на справжнісінький квест. Каблучки заморожують, щоб зв’язок між молодятами був міцнішим, ховають від чужих рук і приговорюють над ними різноманітні настанови на щастя й удачу. Так само існують неписані правила, як саме повинні виглядати обереги сімейного затишку.

Серебряные обручальные кольца - стоит ли покупать? | МОЙ ЮВЕЛИР

Проте скільки людей — стільки забобонів і традицій. Тому найважливіше у виборі обручки — рішення молодої пари. І великий попит останніми роками мають весільні каблучки зі срібла. Чому таке рішення має право на існування та в чому його переваги, розкажемо далі.

Сила Венери, або що каже гороскоп

Навіть якщо ви впевнені, що зірки нічого не знають і вірити у віщування за знаками Зодіаку — несерйозно, час від часу кожен з нас зазирає у свій гороскоп. Бо на рівні підсвідомості нам хочеться додати життю магії. Відповідно до тверджень астрологів, срібні обручки — саме ті чари, які потрібні молодій парі для щасливого життя. Вважається, що такий метал тісно пов’язаний з Місяцем і Венерою, а остання, як відомо, відповідає за подружнє благополуччя.

Тому якщо вам зустрінуться скептики, які дивуватимуться вибору обручок зі срібла, розкажіть їм про парад планет і зоряні прогнози. Та продовжуйте насолоджуватися спільно вибраними оберегами, які захищатимуть вас доти, доки ви віритимете в їхню силу.

Срібло як символ чистоти та оберіг

Ще один аргумент на користь срібних прикрас — символізм. У стародавній слов’янській культурі такі каблучки наділяли здатністю захищати кохання та зміцнювати подружні стосунки. Крім того, срібні обручки вважаються символами:

  • мудрості, а вона ніколи не зайва у побудові щасливої сім’ї та пошуку компромісів в умовах побуту;
  • достатку, про який мріють усі новоспечені молодята;
  • чистоти та щирості, без чого справжні почуття неможливі.

А ще вважається, що такі прикраси здатні вбирати у себе негатив, захищаючи людину від поганих думок та неприємностей.

Європейський тренд

Срібна обручка — це модно, це спосіб самовираження та своєрідний протест проти класики, стереотипності. У світі такі весільні обереги стали настільки популярними, що ніхто вже й не дивується вибору молодят на користь срібла. Ба більше, ювелірні майстри почали активно працювати над створенням особливих дуетів із парними гравіюваннями, інкрустаціями каменями та іншими унікальними дизайнерськими доповненнями. Тому срібні обручки — це вже теж традиція, але з сучасним характером.

Вагомий аргумент — вартість

Ще один плюс прикрас зі срібла — їхня ціна. Вони доступніші, ніж багато інших варіантів, тому й мають право на значний попит серед молодят, які не готові витрачати всі заощадження на каблучки.

Є лише один нюанс. Найкраще вибирати як оберіг ювелірні вироби з родіюванням. Вони служитимуть довше та матимуть той особливий блиск, який нагадуватиме про чистоту почуттів і сліпучу пристрасть. Такі обручки можуть коштувати дорожче, ніж варіанти без покриття. Але воно того варте.

Це красиво

Зрештою, незаперечна перевага срібних весільних каблучок — їхній стильний дизайн. Незалежно від того, будуть вони всіяні фіанітами чи матимуть гладку поверхню, нанесете ви на них унікальне гравіювання або ж виберете вже готову прикрасу з алмазною гранню від ювеліра, обереги виглядатимуть ефектно і сучасно.

Серебряное обручальное кольцо - европейский ювелирный тренд | блог Срібна  Країна - Blog

До того ж срібло як «місячний метал» є гіпоалергенним та має антибактеріальні властивості, що є ще одним аргументом для тих, хто сумнівається в доречності такого вибору.

Реклама