Як скачати фільм на планшет Apple?

Значна частина користувачів вважають за краще використовувати свій Айпад не в якості робочого інструменту, а як мобільний пристрій для розваг. Деякі навіть хочуть зберігати в його пам'яті архіви улюблених фільмів і серіалів, адже далеко не завжди є можливість дивитися їх онлайн. 

На жаль, «яблучники» станом на зараз пропонують доступ до відеоконтенту лише на умовах платної підписки. У цій статті ми розповідаємо про те, як завантажувати фільми та серіали на планшет Apple в обхід фірмового сервісу AppleTV. 

Онлайн-сервіси від інших розробників

Сьогодні є багато застосунків для операційної системи iPadOS, які дають можливість завантажувати масивні відеофайли. У більшості є рейтинги популярності за жанрами, списки новинок, а також рекомендації на основі переглянутого користувачем контенту. 

Окремі із них є платними, але вартість місячного пакету зазвичай не перевищує 15 доларів. Серед додаткових переваг варто відзначити наявність дубляжу та субтитрів на різних мовах. 

Очевидно, що для скачування фільмів з онлайн сервісів потрібне швидке і стабільне інтернет-з'єднання. Також майте на увазі, що планшети Епл підтримують лише формати MP4, M-JPEG та H.264, тому витрачати час на завантаження файлів MKV і AVI немає сенсу.

Завантаження файлів із комп'ютера

Якщо на накопичувачі вашого ПК або ноутбука є бібліотека цікавих фільмів, можна перекинути їх на планшет. Для цього потрібен кабель та спеціальний софт. Важливо пам'ятати, що на Айпаді має бути встановлений застосунок для перегляду відеофайлів.

Послідовність дій для комп'ютерів на базі ОС Windows:

  1. Встановити на ПК актуальну версію програми
  2. Підключити планшет із допомогою кабелю Lightning.
  3. Клікнути на відповідну іконку для запуску застосунку.
  4. Вибрати пункт «Фільми» в меню «Налаштування».
  5. Відмітити чекбокс «Синхронізувати фільми».
  6. У списку вибрати потрібні фільми та натиснути кнопку «Синхронізувати».

Після завершення процесу синхронізації вибрані фільми будуть доступні для перегляду. Наприклад, у застосунку AppleTV вони відображаються в розділі «Медіатека». Переписування відеофайлів із ПК під управлінням Mac є значно простішим, для цього необхідно встановити програму Finder і перетягнути файли у відповідну папку на фізичному накопичувачі Айпада. 

Використання хмарних сервісів

Завантажувати кіно на планшет також можна через численні хмарні онлайн-сервіси. Для цього способу потрібно попередньо встановити відповідний застосунок на комп'ютер і мобільний девайс. Такі застосунки дають змогу завантажувати відеофайли в пам'ять iPad або в хмарні сховища типу iCloud, що дає можливість заощадити вільний простір на внутрішньому накопичувачі.

Через браузер Safari

Розробники останнім часом суттєво доробили свій програмний продукт, розширивши його функціональні можливості. З допомогою інструменту «Файли» можна скачувати відео за посиланням у стаціонарне сховище. Зауважемо, що пошук бажаного фільму в інтернеті може зайняти багато часу.

Реклама