Переробка скляних пляшок — чому варто переробляти склотару

ЩО НЕ МОЖНА ПЕРЕРОБЛЯТИ?

Навіть якщо щось складається з перероблених матеріалів, не кожен предмет підходить для переробки скляних пляшок. По-перше, навіть якщо продукт містить скляні компоненти, але в основному виготовлений із такого матеріалу, як пластик, його не можна забирати.

Говорячи про переробку скла, деякі скляні предмети не підлягають переробці. Деякі види скляного посуду, як-от Pyrex, мають різні температури плавлення, ніж банки та контейнери, що робить їх не ідеальними кандидатами для процесу переробки скляних пляшок. Сьогодні з нами поділиться інформацією один з найбільших продавців скляних пляшок в Україні, компанія "Склотара". Вони, як ніхто знають усі тонкощі життєдіяльності скляної пляшки.

Маючи цю інформацію, ви можете взяти на себе більшу відповідальність виробника за те, що ви робите та не переробляєте.

6623b4fd86216.webp

ВПЛИВ ПЕРЕРОБКИ НА НАШЕ ДОВКІЛЛЯ

Ми знаємо, що переробка допомагає навколишньому середовищу, але як переробка скляних пляшок і подібні проекти з переробки виконують роботу?

Переробка скла може відігравати значну роль у зменшенні викидів парникових газів і забруднювачів води. Використовуючи відновлений скляний матеріал для виготовлення банок і контейнерів, ми можемо ефективно мінімізувати відходи та зменшити наш вуглецевий слід.

Крім того, видобуток і переробка сировини створює значну кількість забруднення. Переробляючи тонну скляних банок і пляшок, ми зберігаємо трохи більше тонни сировини, яка може включати пісок, кальциновану соду та вапняк. Кінцевим результатом є зменшення залежності від шкідливих методів видобутку, що приносить значну користь навколишньому середовищу.

6623b5723bd9a.webp

ПЕРЕРОБКА СКЛЯНИХ ПЛЯШОК: СЬОГОДНІ ТА В МАЙБУТНЬОМУ

Тепер, коли ви знаєте, в якому стані зараз переробка вторинної сировини, як виглядає майбутнє переробки скла? Для початку очікуйте, що споживчі товари будуть містити більше перероблених матеріалів.

Великі роздрібні торговці, такі як АТБ чи Сільпо, тепер використовують пакети, які можна переробити. Бренди, які покладаються на продукцію зі скла, швидше за все, більше, ніж будь-коли раніше, інвестуватимуть у регенеровані та перероблені матеріали для виробництва.

Окрім цих міркувань, експерти також очікують, що переробка з часом матиме більше регулювання. Учасники та спеціалісти галузі вважають, що маркування буде більш однорідним і видимим, а також більшим буде нагляд за програмами та ініціативами з переробки.

6623b5849b6af.webp

Крім того, із зростанням електронної комерції ключові потреби в упаковці в магазині можуть застаріти для певних брендів. Оскільки прямого спонукання висвітлювати упаковку на віртуальних полицях не так багато, деякі виробники переосмислюють роль, яку певні упаковки та контейнери відіграють у їхньому бізнесі.

Незалежно від того, чи ви займаєтеся виробництвом консервів, чи відкриваєте бренд косметики, ми тут, щоб допомогти вирішити всі ваші потреби в упаковці.

Реклама