3 нові формати курсів англійської мови онлайн, про які ви могли не чути раніше

Якщо почало здаватися, що ви вже спробували всі курси англійської мови та ні один не приніс бажаного результату, не варто впадати у зневіру. Сьогодні ми розповімо про кілька новинок на онлайн-ринку викладання іноземних мов, серед яких ви можете знайти ідеальний варіант навчання для себе. Також розглянемо можливі варіанти самоосвіти та пробуємо оцінити, наскільки вона є ефективною в аспекті вивчення англійської.

Курси англійської онлайн, які варто спробувати у 2024 році

Педагогіка — це динамічна наука, яка завжди крокує в ногу з часом та потребами студентів. Тому, коли мова йде про курси англійської, не варто уявляти нудні заняття, що нагадують уроки в загальноосвітній школі. Ось 3 сучасні формати вивчення та викладання іноземних мов, які можуть вас здивувати та дати другий шанс на опанування нових знань:

  1. Курси для самостійного вивчення англійської. Самоосвіта стала трендом останніх десяти років, тому деякі мовні школи пропонують студентам готові уроки для самостійного вивчення. Наприклад, за цим посиланням ви знайдете онлайн- курси англійської мови, присвячені різним лексичним та граматичним темам – спорту, серіалам, їжі, медицині, стосункам, бізнесу та багатьом іншим інтересам.
  2. Заняття з викладачем-іноземцем. Проблемою багатьох студентів мовних онлайн- курсів є те, що вони накопичують великий запас лексики, проте не можуть почати говорити англійською. Впоратися з цією перепоною часто допомагають заняття з native speaker – викладачем, який не розуміє української. Завдяки цьому студенти на 100% занурюються в англомовне середовище, та поступово починають вільно спілкуватися іноземною.
  3. Навчання за методикою «перевернутий клас». Це ще один педагогічний підхід, спрямований на розвиток розмовних навичок студентів. Зазвичай такі курси англійської мови проводяться лише онлайн та діляться на дві частини: теоретичну та практичну. Теорію студенти вчать самостійно вдома на основі записаних онлайн-занять, а практикують отримані знання на заняттях з викладачем. Такий формат зазвичай допомагає прискорити процес опанування англійської.

Якщо ніколи не вдавалося опанувати англійську, спробуйте новий формат курсів

Наскільки ефективним є самостійне вивчення іноземних мов

Великою перевагою самостійного навчання є можливість вибирати графік занять та індивідуальний темп. Проте без повноцінних курсів вчити англійську мову самостійно буде надскладно, тому радимо скористатися готовими заняттями від сайту booyya.com. Особливістю онлайн- курсів від Booyya є те, що вони створені сучасними викладачами на сучасні теми, а тому є завжди актуальними та цікавими для студентів різних вікових категорій. Структура кожного заняття побудована таким чином, аби ви могли детально розібратися в теорії, навіть якщо це нудна та заплутана граматика, а потім добре запам’ятати новий матеріал завдяки вправам та тестам.

Аби зробити самостійне вивчення англійської мови ще ефективнішим, важливо працювати регулярно, а також знаходити способи для практики мовних навичок. Робити це можна просто у соціальних мережах чи навіть сайтах знайомств. Головне, аби ви почувалися вільно та не соромилися, і вже за кілька місяців ваша англійська вийде на новий рівень.

Реклама