Mercedes-Benz EQS SUV: флагманський електричний кросовер

Mercedes-Benz EQS SUV — розкішний і високотехнологічний позашляховик, який вражає своїми можливостями. Електромобіль має сучасний зовнішній вигляд, просторий і надзвичайно комфортний салон, розрахований на сімох пасажирів. Ця модель позашляховика є флагманом серед електромобілів Mercedes-Benz.

На відміну від інших електромобілів, EQS SUV https://www.mercedes-benz.ua/models/eqs-suv-x296-804/ створювали з нуля. Модель має сучасний дизайн, а кузов має чудові аеродинамічні характеристики.

Технічні характеристики Mercedes-Benz EQS SUV

Mercedes EQS SUV оснащений двома електродвигунами, які забезпечують потужність до 500 кВт і миттєвий крутний момент. Цей електричний кросовер може забезпечити великий запас ходу на одній зарядці — від 570 до 660 км, що робить його ідеальним для подорожей на довгі дистанції. Автомобіль має максимальну швидкість 210 км/год та високопродуктивну батарею ємністю 107,8 кВт.

AD_4nXcOAu-8FhLAzFMU7M70dxWybYRycW44wVN_QixH9DkEqWE0n21xVxcQxKMyShRr2mHDUEam6C4pH9c2Q_izxVZfEClG5ADvmN1FcG3pmpOhkZZAXoQFo8FVpz_C4EoQ5Qg3B3TE6MrqRo5mpEfbJOei_WBu?key=i3vYoW4RxcB1R4MPLlj7Qg

Повний привід 4MATIC покращує контроль та безпеки на різних дорогах і в різних погодних умовах. Регульована підвіска та передові системи керування забезпечують плавний та комфортний рух, а також точне керування автівкою.

EQS SUV обладнаний сучасними системами безпеки та допомоги водієві, включаючи автоматичне гальмування, контроль втоми водія та інші інноваційні функції.

Мерседес EQS SUV має дивовижні ходові якості та сучасну пневматичну підвіску AIRMATIC з безступінчатим регулюванням демпфування ADS+. Водій може вибирати різні варіанти режиму водіння:

  • Комфорт;
  • Спорт;
  • Еко;
  • Бездоріжжя;
  • Індивідуальний.

Підвіска підтримує стабільну величину дорожнього просвіту за будь-якого навантаження. Водій може піднімати кузов на малих швидкостях — якщо швидкість менше 69 км/год, кузов можна підняти на 2,5 см. Після досягнення критичної межі швидкості підвіска автоматично зменшується в базове положення. В режимі бездоріжжя підвіска збільшує дорожній просвіт, водію виводиться передній і круговий огляд, а також відображається актуальна інформація про стан автомобіля та дороги.

Інноваційні рішення в EQS SUV X296

В EQS SUV X296 активно застосовуються інноваційні технології. Під час активації Drive Pilot система контролює смугу руху, швидкість та дистанцію, також може застосовувати гальмування і виконувати маневри ухилення під час виникнення непередбачуваної перешкоди. Drive Pilot можна використовувати на швидкості до 60 км/год.

AD_4nXfgMV_KLkEcE-YyJfo5VXTaXsPvNMzVl0XJ1byAEoza8ualeRef-UKkWfQA5ZdqyrWnnSRQPxa8W9edEeuWBJWolhU3kO97dOU7dprjeudNNCMUFofkFEgRAORsD6Rt7zPKu03GxszTCdULe1lPTsDT7NQ?key=i3vYoW4RxcB1R4MPLlj7Qg

Також автомобіль може в частково автоматичному режимі здійснювати паркування.

Мерседес EQS SUV забезпечує високий рівень безпеки, використовуючи інноваційні функції та пасивні засоби безпеки:

  • Повний комплект подушок безпеки, включаючи колінні;
  • Система підтримки безпечної дистанції DISTRONIC;
  • Active Brake Assist з функцією перехресного руху;
  • Active Blind Spot Assist та функція попередження про вихід з автомобіля.

Mercedes-Benz EQS SUV https://www.mercedes-benz.ua/ стане чудовим вибором сімейного автомобіля. Він комфортний, безпечний, має чудову мультимедійну систему, яка забезпечує розвагами всіх пасажирів та буде надійним помічником водія.

Реклама