Євро-2024: чого очікувати від збірної України?

Незабаром у Німеччині стартує чемпіонат Європи з футболу, на якому буде представлена збірна України. Знайомимось з розкладами матчів підопічних Сергія Реброва, аналізуємо прогнози, які зробили експерти.

Перший тур проти Румунії

Виступи на Євро-2024 збірна України розпочне 17 червня поєдинком проти Румунії, який відбудеться у Мюнхені. Оцінки, які виставили букмекери України, йдуть на користь підопічних Сергія Реброва. Зокрема, вірогідність перемоги України оцінюється коефіцієнтом 2,09, нічия з котируванням 3,45, а перемога Румунії найменш вірогідний результат – 3,80.

Зазначимо, що України і Румунія зустрічались п’ять разів у товариських поєдинках – кожна з команд оформила по дві перемоги і один матч завершився у нічию.

Другий тур – гра проти Словаччини

Другий матч на чемпіонаті Європи збірна України проведе 21 червня у Дюссельдорфі. Суперником команди Сергія Реброва стане збірна Словаччини. Як і у першому турі квартету «жовто-блакитні» вважаються букмекерами фаворитами поєдинку. Ставки на користь перемоги українських футболістів приймаються з коефіцієнтом 2,03, поставити на нічию можна за 3,45, а перемога словаків отримала котирування 4,10.

Історія особистих зустрічей суперників налічує вісім поєдинків: тричі перемогла Україна, дві перемоги оформила Словаччина і тричі фіксувався нічийний результат.

Третій тур – гра проти фаворитів з Бельгії

В заключному турі групової стадії Евро-2024 «жовто-блакитні» зіграють з головним фаворитом квартету бельгійцями. Тут вже букмекерські контори надають перевагу супернику підопічним Сергія Реброва. Перемога Бельгії оцінюється у 1,80, нічия йде з котируванням 3,85, а за перемогу збірної України виставлений індекс 4,35.

Зазначимо, що це буде дебютне протистояння команд. Раніше збірні України і Бельгії не проводили очних зустрічей у будь-яких змаганнях. Для прямого виходу у плей-офф Євро-2024 підопічним Сергія Реброва треба посісти перше або друге місце групи. Також є варіант з виходом у наступний раунд по рейтингу команд, які посядуть треті сходинки.

Реклама