Компанія Дах Центр Івано-Франківськ рекомендує базальтову вату ROCKWOOL

Компанія Дах Центр Івано-Франківськ рекомендує базальтову вату ROCKWOOL Компанія ROCKWOOL з 1909 року лідер на світовому ринку з виготовлення базальтової вати та налічує близько 45 заводів. Весь асортимент продукції характеризується високою якістю та екологічністю.

Кам’яна вата ROCKWOOL використовується для : утеплення скатних покрівель та мансард, ізоляція каркасних та розділових стін, утеплення штукатурних та вентильованих фасадів, звукова та технічна теплоізоляція. Ідеально підходить як для житлових будинків так і для промислових споруд.

Дах Центр ІФ є офіційним представником компанії ROCKWOOL у Івано-Франківській області. У нас можна придбати повний асортимент базальтової вати ROCKWOOL, а саме:

1. м’яку базальтову вату: Rockmin, Rockmin Plus, SUPERROCK. Сфера застосування у будівництві: утеплення – мансарди, дахів, каркасних стін, перегородок, вентильовані фасади.

2. фасадну базальтову вату FRONTROCK MAX PLUS. Завдяки інноваційній технології утеплювач має подвійну щільність: 145/80 кг на м. куб. Зовнішня сторона утеплювача – є більш жорсткою (145 кг на м.куб) . Це в свою чергу дозволяє витримувати великі навантаження перпендикулярно до лицевої поверхні фасаду. Внутрішня сторона — м'якша (80 кг на м. куб). що у свою чергу дозволяє компенсувати дрібні нерівності на фасаді, а також значно зменшує коефіцієнт теплопровідності, внаслідок чого знижується тепловтрати.

3. фольговану базальтову вату ROCKWOOL для ізоляції системи опалення, вентиляції та камінів існує наступних видів: KLIMAMAT/ALU LAMELLA MAT та FIREROCK.

Компанія Дах Центр Івано-Франківськ більше 10 років спеціалізується на реалізації утеплювачів з мінеральної вати. Саме тому, можемо запропонувати професійну консультацію стосовно утеплення вашого будинку. З повним асортиментом продукції можна ознайомитись на нашому сайті Dcif.com.ua

Реклама