Огляд житлового комплексу "Alter Ego"

Престижний житловий комплекс “Alter Ego” є зображенням амбітних людей з високими вимогами до функціональності та комфорту житла, які тут проживають. Стильний масив пропонує своїм мешканця лише найкращий сервіс і зручні апартаменти.

Наголосіть на своєму статусі

Обравши опцію купити квартиру в Печерському районі в ЖК “Alter Ego” ви лише підкреслюєте свій високий статус та гарний смак, тому що переваги масиву починаються вже з його зовнішнього вигляду. Унікальний авторський проєкт дозволяє будівлям стати архітектурно виразними спорудами, що гарно вписуються у захопливу панораму Києва й доповнюють її своєю присутністю.

Особливостями архітектури комплексу є дві чудові будівлі з цікавим продуманим дизайном, великі скляні тераси, що відкривають чудові краєвиди, а також високі стелі висота яких становить 3,3 метра. Таке рішення на користь створення високих стель та обрання вікон у підлогу в апартаментах дає прекрасний результат у вигляді максимуму сонячного світла в вашій затишній оселі.

Внутрішнє наповнення житлового комплексу також не може залишитись непоміченим, тому що надає клієнтам великий вибір при купівлі чи оренді відштовхуючись від їх потреб і вподобань. Широкий спектр апартаментів включає 1-, 2-, 3-, 4- і 5-кімнатні квартири, які відмінно сплановані та стануть вашим стабільним осередком у швидкому ритмі життя.

Останні два поверхи ЖК “Alter Ego” відведені під оренду дворівневих квартир або ж їх купівлю. Тільки уявіть скільки вільного простору, готового до втілення ваших найзаповітніших мрій, чекає вас у таких пентхаусах! Вони одночасно поєднують і переваги апартаментів і найкращі сторони володіння власним будинком.

Шукаєте простір аби купити квартиру офіс, яка ідеально підійде для ведення вашого бізнесу? Це стає можливим саме в такому житловому масиві завдяки тому, що перші поверхи споруди залишені під нежитлові потреби. Оцініть особисто всі переваги близькості робочого до вашої оселі – просто скористайтеся ліфтом і опиніться на своєму робочому місці.

Житловий комплекс "Alter Ego" розташований у Печерському районі Києва, зручно розміщений між двома центральними вулицями – Великою Васильківською та бульваром Лесі Українки. Його вирізняє наявність трьох станцій метро поруч – "Палац Україна", "Печерська" й "Олімпійська", що забезпечує відмінну транспортну доступність.

Проте ви не будете відчувати неспокій та галасливість через наявність автомобільних доріг поряд – масив знаходиться далеко від проспекту в сусідстві з зеленими деревами й гарними історичними будівлями. Для власників транспортних засобів спеціально був розроблений зручний дворівневий підземний паркінг.

У географічне розташування житлового комплексу “Alter Ego” була врахована розгалужена інфраструктура поряд аби забезпечити мешканцям комфорт у всьому, тож недалеко від своєї квартири ви можете знайти:

  • кафе, кав'ярні та ресторани: “044Cafe”, “Boho”, “Cafe 128|3”, “Grill do Brasil”
  • магазини, супермаркети: “Сільпо”, “ЕКО-Маркет”, “COMFY”, “Readeat”
  • навчальні заклади: Київський національний лінгвістичний університет, Корпус №3, Гімназія №32 "Успіх", Заклад дошкільної освіти №143, “Maestro Music School”
  • медичні установи, салони краси: Київська міська клінічна лікарня №17, “Chillax nails”, “Backstage”, судинний хірург, флеболог, Коваль Борис Михайлович

Якщо ви зацікавлені у придбанні помешкання в житловому комплексі "Alter Ego" чи іншого нерухомого майна преміумкласу в Києві, агенція нерухомості T.H.E. Capital готова стати вашим надійним помічником і консультантом. Компанія гарантує безпеку угод, пропонуючи лише перевірені об'єкти та надаючи професійну підтримку на кожному етапі.

Реклама