Студенти в Ірландії: хто може здобувати освіту на території острівної держави

Ірландія — країна з фантастично красивою природою, комфортними умовами для життя та якісною освітою, заради якої до неї їдуть іноземці. Держава пропонує різні освітні програми як для школярів, так і для студентів, тому щороку до навчальних закладів прибувають тисячі людей.

Завдяки роботі компанії STUDY.UA стало доступнішим навчання в Ірландії для українців, яке передбачає отримання середньої або вищої освіти, а також вивчення мови на курсах.

Які переваги має навчання в Ірландії

Студенти з України та інших країн світу прагнуть навчатись в ірландських університетах з багатьох причин:

  • викладання англійською мовою;
  • доступна вартість (якщо порівнювати із США чи Британією, то в Ірландії за навчання потрібно платити менше);
  • можливість знайти високооплачувану роботу (в країні високі зарплати);
  • комфортні та безпечні умови життя.

Під час навчання в університетах велика увага приділяється можливостям отримання студентами практичних навичок та досвіду. Тому практикується стажування в успішних компаніях, а навчальні заклади обладнані інноваційною технікою, використання якої відкриває більше можливостей.

Навчання можна поєднувати з подорожами, тож це ще й можливість побачити прекрасні місця країни та більше дізнатись про неї.

Що потрібно українцям для навчання в ірландських ВНЗ

Щоб здобути вищу освіту в одному з університетів Ірландії українським студентам необхідно знати англійську мову і мати високий рівень академічних знань. Тільки так можна буде швидко та легко сприймати інформацію на заняттях і вільно спілкуватись з іншими людьми.

Для цього можна пройти курс підготовки разом із STUDY.UA, щоб потім точно бути зарахованим до ВНЗ в Ірландії на бакалаврат або в магістратуру. Серед варіантів вивчення англійської — проходження курсів в одному з ірландських навчальних центрів, де є програми різної тривалості та рівня складності.

За детальнішою інформацією про підготовку до вступу та вартість навчання звертайтесь до менеджерів компанії через сайт або за телефоном.

Реклама