Спеціальні ставки на Євро-2024: Довбик у списку найкращих бомбардирів

Чемпіонат Європи з футболу в самому розпалі, а букмекерські контори України приймають варіативні ставки на різноманітні результати. Розповідаємо, хто претендує на звання найкращого бомбардира Євро-2024.

Найкращий бомбардир Євро-2024: прогнози букмекерів

Чемпіонат Європи з футболу, який цього літа приймає Німеччина, привернув увагу багатомільйонної аудиторії по всій земній кулі. Крім прогнозів на результати окремих матчів і подій, шанувальники "гри мільйонів" можуть укласти парі на спеціальні пропозиції. Наприклад, букмекерські контори України від Zbirna пропонують спрогнозувати футболіста, який стане найкращим бомбардиром Євро-2024.

Лідирує в цьому рейтингу форвард збірної Франції Кіліан Мбаппе. Поставити на новоспеченого футболіста мадридського Реала можна з коефіцієнтом 5,00. Скласти конкуренцію зоряному французу має лідер збірної Англії та мюнхенської Баварії Гаррі Кейн — ставки на його користь приймаються з котируванням 6,00.

Також експерти не виключають варіант, за якого за звання найкращого бомбардира боротимуться два досвідчених форварди - португалець Кріштіану Роналду і бельгієць Ромелу Лукаку. Шанси обох нападників оцінюються коефіцієнтом 11,00.

Приємно відзначити, що десятку головних претендентів на звання найкращого бомбардира Євро-2024 замикає форвард збірної України Артем Довбик. Ставки на користь українського форварда можна зіграти з котируванням 25,00. Нагадаємо, що за підсумками минулого сезону іспанської Ла Ліги Довбик виграв нагороду найкращого бомбардира, забивши 24 голи.

Найкращий футболіст Євро-2024: ставки букмекерів

У легальних БК України також можна дати прогноз на найкращого футболіста за підсумками чемпіонату Європи, що проходить. Цю індивідуальну нагороду УЄФА вручає самостійно, враховуючи результативність футболіста і досягнення його команди.

Лідирують у цьому рейтингу відразу два футболісти Реала. Поставити на хавбека збірної Англії Джуда Беллінгема можна з котируванням 7,00, француза Кіліана Мбаппе - 7,50. Замикає трійку лідерів вищезгаданий англієць Гаррі Кейн (13,00). Що стосується футболістів збірної України, то в даній номінації вони не розглядаються букмекерами, як реальні кандидати на престижний приз — Артем Довбик розташовується за межами ТОП-20 з котируванням 81,00.

Реклама