Як забезпечити комфорт у приміщенні влітку без зайвих зусиль

Кліматична техніка допомагає створити комфортні умови в будь-якому приміщенні, якщо вона правильно підібрана. Для користування кондиціонером не потрібно докладати зайвих зусиль, адже достатньо вибрати правильний режим роботи та температуру.

AD_4nXfTC1GUTnKd93CVNEmGwLmQ7IrAZH27gU0EAcKzAHzA6vnSxowndlfRbae6coQipeEuhY95JF0GS6hyHhu_PQ14YZJkDjEYztHBcF2r-vxslvYdXaS9gAtT8kUc6ks3Thn5xShFWXu0Vn35Px_7C1oz0n8?key=yJwcPlq0vakIin_XcsuxbA

У чому основні переваги кондиціонерів

Правильна температура повітря впливає не лише на самопочуття, а й на стан здоров’я. Переохолодження або задуха призводять до розбалансування роботи основних систем організму. Тому люди користуються можливістю економно досягти нормальних показників, яку дає енергоефективний інверторний кондиціонер у поєднанні із зарядною станцією. Другий пристрій забезпечить роботу під час знеструмлень, які зараз не рідкість. У кондиціонерів чимало переваг:

  1. Техніка займає мало місця та легко вписується в будь-який інтер'єр завдяки мінімалістичному сучасному дизайну.
  2. Розроблені різноманітні типи кріплення та способи монтажу, щоб клієнти могли самостійно вибрати місце розташування.
  3. Можна встановити у вентиляційний канал для більшої ефективності роботи, а касетні моделі рівномірно розподіляють потоки в чотирьох напрямках.
  4. Внутрішня частина практично безшумна, оскільки компресор монтується на фасаді будівлі.

Виділяють моноблочні моделі та спліт-системи. Перші суттєво дешевші та легше налаштовуються на роботу, але для їх встановлення потрібно зробити великий отвір у стіні. Компресор та внутрішня частина з'єднані в одному корпусі, тому рівень шуму може бути набагато вищим.

Набагато більший попит мають спліт-системи, попри їхню високу вартість. Вони практично непомітні в інтер'єрі та легко монтуються. Для встановлення достатньо зробити отвір шириною близько 4 см для прокладання кабелів. Додатково передбачена технологія швидкого чищення фільтрів, яка значно спрощує техобслуговування.

AD_4nXeOjFMw-ijVgwNtbCWIcmbz4tTJhNFOBh2f4cam8tv7iIRrbn7iYQ9UG9eEtJGks91jaaKfKxp7bR814ytDZFpEf73GAfUQTsmzhxsZ0blyfdXP-B2mcDNYKKUKmf8cJniQbdWaQjE6yY-J9JkpKh-P2xE?key=yJwcPlq0vakIin_XcsuxbA

Цікаві функції сучасних кондиціонерів

Щоб максимально насолодитися функціональністю, варто вибирати моделі відомих виробників. Провідні марки приділяють багато уваги розробленню нових технологій та функцій, тому можна отримати практичний та багатоопціональний пристрій за невеликі гроші. Прикладом можуть слугувати кондиціонери Самсунг, LG, Панасонік. Вони можуть мати такі можливості:

  1. Cool. Охолодження повітря до температури 16–18 °C.
  2. Heat. Підігрівання до заданої температури під час похолодання.
  3. Dry. Чудове рішення для кімнат із високою вологістю, допомагає осушити та запобігти появі цвілі.
  4. Fan. Вентиляція за допомогою внутрішнього пристрою, який забезпечує рівномірний розподіл потоків.
  5. Auto. Достатньо вибрати потрібну температуру, і кондиціонер сам вирішить, охолоджувати чи нагрівати повітря.
  6. Turbo. Вмикає найбільшу швидкість вентилятора, щоб найшвидше досягти результату.
  7. Sleep. Безшумний режим, який забезпечує спокійний сон.
  8. ЕСО. Економія електроенергії без зниження продуктивності.

У деяких кондиціонерах можуть бути додаткові функції, запатентовані конкретною маркою. Усі пристрої вдосконалюють для зручності користувачів та продумують різноманітні ситуації у використанні, щоб покупці могли забезпечити власний комфорт із мінімальними витратами та зручним керуванням.

Реклама