Трамп знову вирвався в лідери: букмекери оновили ставки на вибори президента США

Знайомимося з актуальними прогнозами, які зробили аналітики букмекерських контор, на підсумки президентських виборів у США.

Байден втрачає позиції

У лідерах президентських виборів США, як і раніше, залишаються два головні кандидати. На початку 2024 року Джо Байдену вдалося зрівнятися з шансами на перемогу з Дональдом Трампом, але з настанням літа представник Республіканської Партії знову отримав перевагу. Букмекерські контори від fanday зараз пропонують поставити на перемогу Трампа з коефіцієнтом 1,60. Конвертуючи цю цифру у відсоткову ймовірність, отримуємо 62,5%.

Ставки на користь того, що Джо Байден зможе перемогти на виборах США і зберегти президентське крісло, ухвалюються з котируванням 2,85, а це лише 35% ймовірності. Інші кандидати на пост наступного президента США не мають реальних шансів виграти вибори:

  • Мішель Обама — 12,00;
  • Гевін Ньюсом — 26,00;
  • Роберт Кеннеді молодший — 29,00;
  • Ніккі Гейлі — 41,00;
  • Камала Гарріс — 65,00;
  • Гілларі Клінтон — 67,00;
  • Елізабет Воррен — 100,00;
  • Гретхен Вітмер — 100,00.

Утім, найближчим часом ставки букмекерів на лідерів президентських перегонів у США можуть різко змінитися.

Коригування в розподіл сил можуть внести дебати між Дональндом Трампом і Джо Байденом, які відбудуться 27 червня в прямому ефірі одного з телеканалів Атланти. Американці спостерігатимуть за дійством з 21:00 за місцевим часом, а українським глядачам доведеться прокинутися рано вранці — початок о 04:00 за київським часом.

Республіканці попереду

Зазначимо, що синхронно з підвищенням позицій Трампа більше шансів на перемогу в президентських виборах США здобула Республіканська партія, чий представник вирвався в лідери. Ставки на те, що кандидат від республіканців виграє перегони, букмекери приймають із коефіцієнтом 1,64. Поставити на перемогу представника Демократичної партії можна з котируванням 2,20. Захмарний сценарій, це перемога незалежного кандидата — котирування такого результату становить 35,00.

Реклама