Трендові моделі босоніжок на літо-2024

Босоніжки – основне взуття на літню пору. До того ж, це одна з найбільш важливих деталей гардеробу, яка допомагає розставити акценти в образі, підкреслити стиль та смак дівчини. Але за умови, якщо це дійсно модна модель. Саме тому, збираючись купити взуття на літу, варто розібратися, який дизайн наразі є актуальним. Розглянемо топ трендових моделей босоніжок для літа-2024 просто зараз.

Босоніжки на підборах

Це універсальна модель для ділових та романтичних образів. Босоніжки жіночі гармонійно поєднуються зі спідницями, сукнями та сарафанами, особливо якщо вони на підборах. Також їх можна носити з брюками чи шортами.

Беззаперечною перевагою таких моделей взуття є те, що вони візуально подовжують ноги та роблять фігуру стрункішою.

Босоніжки на з масивною підошвою

Тут не треба плутати їх з моделями на платформі. Останні втратили актуальність. А от босоніжки на масивній підошві – самий топ. Виглядають вони трохи грубувато, проте саме ця риса робить ніжки більш тендітними, а також дозволяє гармонійно поєднувати таке взуття з речами в спортивному стилі та джинсами.

Босоніжки з закритою зоною п’яти

Це оптимальна модель для ділових образів. Босоніжки з закритою зоною п’яти можуть замінити туфлі в жарку погоду, коли треба дотримуватися дрес-коду, але на вулиці досить жарко.

Також вони підходять для романтичних образів, до них добре підходять сукні та спідниці або брюки зі стрілками.

Босоніжки з закритим передом

Ця модель теж добре підходить для ділових та святкових образів, оскільки створює більш елегантний і стриманий ефект. До речі, саме босоніжки з закритим передом комфортно носити в прохолодну чи дощову погоду, ніжки будуть більш захищеними.

Маленька хитрість: такі моделі добре приховують нігтики, якщо не встигли своєчасно зробити педікюр.

Босоніжки на тоненьких зав’язках

Так, вони знову повертаються. Цьогоріч моделі з зав’язками справжній хіт. Вони роблять образ більш жіночним, оскільки пікантно підкреслюють жіночі ніжки.

Але при виборі варто зважати, що босоніжки на зав’язках краще купувати з натуральної шкіри. За такої умови зав’язки не будуть ковзати та натирати, а ще більш цупко будуть триматися на ніжках. А от моделі з шкірозамінника, навпаки, гірше фіксуються і можуть натирати.

Моделі на низькому ходу

Дівчата, які не хочуть на літо взуття на підборах, а обирають комфорт, теж не залишаться без обновки. Цього літа моделі на низькому ходу теж в тренді, тому сміливо можна купувати пару в улюбленому дизайні і не переживати щодо відповідності образу модним тенденціям.

Великий плюс таких босоніжок – в зручності. В них можна ходити весь день, не відчуваючи сильної втоми в ногах. Але важливо вибрати дійсно комфортні і якісні босоніжки, які не будуть давити чи натирати.

Ось вони, основні 6 моделей босоніжок літа-2024. Але при покупці недостатньо просто придивитися взуття у відповідному дизайні. Треба враховувати ще і тенденції сезону.

Основні акценти літа-2024

Крім моделі, велике значення мають трендові риси в дизайні, які міняються в залежності від тенденцій. Влітку 2024 року серед акцентів, на які варто зважати, відмітимо:

  • яскраві кольори: зелений, блакитний, помаранчевий, жовтий, фіолетовий. Але при цьому «вічна класика» білий та чорний теж популярні;

  • високі підбори. Кілька років підряд були актуальними моделі спортивного типу на платформі. Але поступово жіночність повертається, проте цього року не забули про комфорт і підбори тепер широкі, зручні;

  • тонкі зав’язки. Ідеально, якщо босоніжки повністю з зав’язок, по типу римських сандалів;

  • м’які матеріали: шкіра, текстиль, силікон.

Тим же дівчатам, яким хочеться виділитися з натовпу можемо порекомендувати купити пару босоніжок різного кольору. Це один з найбільш епатажних трендів, тому підійде лише сміливим модницям. Звичайно, окремо не потрібно купувати. Деякі виробники пропонують подібні моделі, де скомбінований основний колір з акцентним але у різному співвідношенні на правому та лівому босоніжку.

Реклама