Все, що потрібно знати про товари 18+: вибір, використання та догляд

Використання секс-іграшок – це можливість не лише покращити якість статевого життя та зробити його більш пікантним, а і шанс відкрити для себе нові грані задоволення. Саме тому попит на товари з секс-шопу активно росте. Проте багато хто досі не наважується купити щось з аксесуарів 18+, оскільки просто не знає, що вибрати та як ними користуватися. Аби полегшити задачу – розглянемо ці питання просто зараз.

фаллоимитатор

Огляд інтимних товарів: що пропонує магазин для дорослих

Перш за все всі товари поділяються за призначенням:

  • для чоловіків;
  • для жінок;
  • універсальні.

До останньої групи відносяться товари, які можуть використовувати обидва партнери. Вона включає в себе велике різноманіття лубрикантів з різними ефектами (ароматні, зігріваючі, екстра-ковзкі, с анестетиком тощо), олійки та масла для масажу, свічки, анальні пробки та вібратори і т.д.

Інтимні товари для жінок

Цей розділ секс-шопа наповнений великим різноманіттям девайсів для жіночого задоволення:

  1. Фалоімітатори. Частіше за все це реалістичні моделі, які імітують форму та анатомічні деталі пенісу.
  2. Вібратори. Бувають вагінальними, кліторальними, анальними та для стимуляції кількох зон.
  3. Кліторальні стимулятори. Можуть бути вібруючі аксесуари, моделі з силіконовими «пелюстками», які вдало імітують оральні пестощі, і вакуумні.
  4. Вагінальні та анальні шарики. Використовують як для прелюдій, чи імітації подвійного проникнення, так і в якості тренажера.
  5. Еротична білизна тощо.

До речі, багато хто не розуміє різниці між фалоімітаторами та вібраторами. Перші – не оснащені електроприводом. Приводити їх в дію можна лише вручну. Проте фалоімітатори дешевші, до того ж невибагливі до догляду. Їх без застережень можна використовувати в душі чи ванній, не потрібно заряджати і міняти батарейки, а інтенсивність проникнення можна регулювати вручну в залежності від бажань. За посиланням https://talla.ua/ua/falloimitatory/ фалоімітатор можна підібрати будь-якого розміру, навіть якщо є фантазія мати в ліжку гіганта.

Вібратори оснащені електроприводом і вібрують в різноманітних режимах, стимулюючи ерогенні точки. Вони бувають різноманітної форми та розміру.

Інтимні товари для чоловіків

Цей відділ секс-шопу включає не менше різноманіття девайсів 18+, ніж жіночий. Чоловікам можна купити:

  1. Мастурбатори. Є реалістичні моделі у вигляді різних частин тіла, є в футуристичному дизайні, є з вібратором всередині чи з вакуумом.
  2. Масажери простати. Є звичайні і з вібрацією, використовуються для анальних пестощів та масажу, що допомагає уникнути застійних процесів, еректильної дисфункції.
  3. Ерекційні кільця. Їх надягають на пеніс для зменшення крововідтоку, що дозволяє продовжувати ерекцію. Бувають звичайні або з вібропулею для насолоди партнерши.
  4. Секс-ляльки. Надувні ляльки з кількома отворами дозволять втілити будь-які фантазії.
  5. Насадки на пеніс. Є подовжуючі, а є з рельєфною поверхнею для стимуляції стінок піхви партнерші.
  6. Презервативи. Представлені у різноманітті видів та розмірів.
  7. Гелі-пролонгатори. В цих засобах є спеціальні речовини, які знижують чутливість пенісу і завдяки цьому відтерміновується еякуляція.

Звісно, недостатньо просто купити девайс. Треба знати, як вміло і правильно ним користуватися.

Перша інтимна покупка: рекомендації щодо використання

Щоб знайомство з девайсом 18+ принесло задоволення, варто враховувати кілька моментів.

Перш за все, запасіться лубрикантом. Змащувач покращить введення та ковзання іграшки і буде в нагоді при використанні більшої половини девайсів 18+. Але при виборі лубриканта зважайте на сумісність з матеріалом секс-іграшки.

Друге: для вібраторів, анальних масажерів, фалоімітаторів використовуйте презервативи. По-перше, це більш гігієнічно, а по-друге - спрощує догляд за аксесуаром, його доведеться менше чистити та відмивати.

Третє: забезпечте правильний догляд. І ось про це поговоримо детальніше.

Догляд за інтимними іграшками: прості кроки для тривалого використання

Перш за все – вивчіть інструкцію з порадами від виробника. Проте, якщо говорити в загальному, то треба пам’ятати кілька простих речей:

  1. Використовувати лубриканти на основі речовин, які не здатні зіпсувати матеріал іграшки 18+.
  2. Перед першим використанням та після кожного наступного – мити в теплій мильній воді, обробляти дезінфікуючим засобом та добре просушувати.
  3. Зберігати в темному прохолодному місці. Бажано використовувати чохол, щоб іграшка не забруднилася.

Загалом, як бачимо, асортимент секс-шопів вражаючий. Підібрати можна девайс 18+ на будь-які уподобання. Але важливо не лише правильно його вибрати, а й правильно використовувати, тоді ваша інтимна іграшка буде безвідмовно радувати на протязі довгого періоду часу.

Реклама