Чому штани карго такі популярні сьогодні?

Чоловічі штани-карго відрізняються від більшості аналогічних штанів тим, що це моделі в повний зріст з одним або більше бічними кишенями. Такі штани зазвичай мають кишені у верхній частині моделі, особливо ліворуч і праворуч від лінії талії. Спочатку вони створювалися тільки для того, щоб вирішити проблему зручності і довговічності армійського одягу, але потім стали популярними, тому що носити їх хотіли буквально всі.

Види чоловічих штанів карго

Ви можете обрати чоловічі штани cargo таких різновидів як:

  • З накладними кишенями: додаткова кишеня - це завжди функціональний елемент, завдяки якому ви можете забути про рюкзак або сумку. Їх можна розмістити де завгодно: спереду або ззаду, на талії і навіть на ікрі.
  • З манжетами: по низу вшита гумка, яка робить штани більш міцними. Таким чином, особливо якщо ви звикли знімати бігові туфлі і кросівки власними ногами, тому що вони будуть менше зношуватися і протиратися.
  • Завужені: вибирайте цей варіант, якщо ви захоплюєтеся спортом і любите тренуватися на свіжому повітрі. Крім того, що ці штани підкреслять особливості вашої статури, також будуть дуже зручними, не сковуючи рухів і не здавлюючи зайву тканину.
  • Утеплені: якщо звичайні джинси вже не витримують холоду або снігу з дощем, зверніть увагу на теплі моделі-карго, в них є підкладка і більш щільна тканина, крізь яку не буде проникати холодний вітер.
  • Літні: на відміну від зими, існують також літні брюки-карго. Вони легкі, мають коротку довжину, яка не обтягує кістки, виготовляються з бавовни або легкої джинсової тканини і не викликають дискомфорту при носінні.

Особливості штанів карго

Чоловічі штани-карго мають наступні особливості:

  1. Вони середньої ширини, але в той же час звужуються донизу біля кісточок.
  2. Внизу у них може бути гумка для фіксації.
  3. У них є великі і об'ємні кишені для всіх ваших дрібниць.
  4. Додаткові кишені розташовані не на сідницях, а на стегнах і литках.
  5. Вони виконані з щільної і зносостійкої тканини.
  6. Колір найчастіше зелений, койотовий або хакі.

Особливості поєднання брюк-карго з іншим одягом

Штани-карго-модний вид одягу, але не дуже універсальний. Вони практично несумісні з одягом в класичному стилі. Ви можете спробувати поєднувати його з піджаком і сорочкою, але для цього вам знадобиться кілька варіантів цих чоловічих виробів, і не варто вибирати дуже широкий варіант брюк. Кращим варіантом для створення образу, хоча б близького до класичного стилю, краще взяти теплі вузькі штани.

Якщо ви не в армії, спробуйте утриматися від фарбування камуфляжу. У повсякденному житті камуфляж просто стає недоречним для простої людини з вулиці, але у кожного свої вподобання.

Реклама