Картриджі для тату машинки

Картриджі для тату машинки чи модулі – це повноцінна система, в конструкції якої запропоновані голки, наконечник, тримач, мембрана та спеціальний резервуар з фарбою. Продумана система сприяє рівномірному розподілу пігменту по шкірі, гарантуючи максимально високий рівень безпеки.

Щоб замовити картриджі для тату машинки, необхідно спочатку ознайомитися з актуальними видами, різними брендами.

Більшість сучасних машинок пристосовані до роботи з модулями. В результаті вдається отримувати необхідну кількість пігменту, що особливо важливо для новачків, які ще не навчилися самостійно контролювати процес використання фарби для створення ідеального малюнка.

Які бувають картриджі для тату машинки?

Сьогодні асортимент картриджів для усіляких машинок приємно дивує майстрів своєю різноманітністю. Усі картриджі прийнято ділити на кілька груп і категорій, з урахуванням типу спайки та діаметра (товщини) голки. Виходячи з діаметра розрізняють наступні види:

  • RL (Round Liner) – чудове рішення для створення різних контурів.
  • RS (Round Shader) – застосовують для створення тіні, для акуратного розтушування на невеликих ділянках шкіри.
  • RM (Round Magnum) – відмінний варіант для створення плавних та м'яких тіней.
  • M1 (Magnum) – ідеальний варіант для щільного забарвлення.

З урахуванням товщини голки в конструкції розрізняють такі популярні види:

  • 06 – 0,2 мм/0,18 мм;
  • 08 – 0,25 мм;
  • 10 – 0,30 мм;
  • 12 – 0,35 мм.

Вибір відповідного картриджа повинен здійснюватися з урахуванням особливостей майбутнього завдання. Необхідно зрозуміти: якого саме ефекту важливо досягти? В арсеналі досвідчених майстрів завжди є відразу кілька різних модулів, які відрізняються своєю формою, товщиною.

Як обрати картриджі для тату машинки?

Вибір відповідних типів, розмірів під конкретні завдання – правильне рішення, про яке знає кожен професіонал і має пам'ятати кожен новачок. Щоб спростити процес вивчення всіх конфігурацій, виробники вдаються до відповідного маркування, де запропоновано літери та цифри. Таким чином, у назві кожної моделі перше число завжди вказує на розмір спайки (кількість голок), а літери вказують на тип спайки. Наприклад, модель 11RL можна розшифрувати наступним чином: модуль Round Liner, у конструкції якого передбачено 11 голок у спайці.

При покупці слід врахувати:

1. Діаметр голки у спайці. Тут розрізняють універсальні розміри (10 – 0,30 мм) та спеціальні розміри для конкретних завдань (12 – 0,35 мм для щільного забарвлення).

2. Довжина заточування. Розрізняють LT – довге заточування для створення контуру, MT – універсальний тип заточування та ST – коротке заточування для створення тіні, зафарбовування.

3. Наявність/відсутність наприкінці останньої літери «T». Її наявність свідчить про те, що голки текстуровані.

Перед покупкою слід уважно перевірити стерильність картриджів, оскільки це витратний матеріал, одноразовий інструмент, який потрібно міняти перед приходом клієнта. Тому важливо вибирати моделі виключно в герметичній упаковці, впевнившись у цілісності блістера.

Скільки коштують картриджі для тату машинки в Україні?

Запропоновані картриджі для тату машинки, ціна яких залежить від безлічі параметрів, вважаються найзручнішими, найсучаснішими витратними матеріалами в арсеналі кожного майстра. Завдяки різноманітному асортименту, вдасться вибрати картриджі швидко та недорого на сайті mixtattoo.com.ua, ознайомившись із представленим каталогом. На ціну впливають наступні фактори:

  • конкретний бренд;
  • тип спайки;
  • діаметр;
  • довжина заточення;
  • матеріали та інші відмінні риси.

Відштовхуючись від виділеного бюджету на покупку, вдасться підібрати найкращий варіант для виконання конкретного завдання.

Де купити картриджі для тату машинки?

Враховуючи необхідність заощадити свій час на пошуки відповідних картриджів для роторних машинок, тату майстри віддають перевагу покупкам через Інтернет. Це досить швидко та зручно. Крім того, є унікальна можливість порівняти між собою відразу кілька варіантів, моделей, ознайомившись з їх властивостями, робочими характеристиками.

Додаткова перевага – різні акції та знижки, які дозволяють придбати товар з максимальною вигодою для власного гаманця.

Менеджери магазину готові проконсультувати кожного клієнта, відповідаючи на запитання щодо правильного вибору та подальшої експлуатації картриджів. Вдасться ознайомитися з продукцією від найкращих брендів, почитати відгуки інших майстрів, які вже мали досвід використання цих голок.

Обрати та купити різні корисні товари для тату майстра можна в інтернет-магазині «Mixtattoo» за демократичними цінами. Всі товари продаються з гарантіями, є сертифікованими та доступними з доставкою по Києву, в інші міста України.

Реклама