Історія бренду Peserico

На лаконічному, інформативному та максимально комфортному сайті компанії Domino можна знайти товари понад 100 видатних світових брендів, які десятиліттями є лідерами модної галузі та задають напрямок для всієї fashion-індустрії. В асортименті ритейлера представлені товари італійського бренду одягу від Peserico для людей, яким подобається невимушений і витончений дизайн.

Секрет популярності бренду Peserico

Peserico – відома італійська торгова марка жіночого одягу та взуття. Всі речі бренду можна віднести до стилю, який характеризується як «тиха розкіш». Це мінімалістичні вироби базових пастельних кольорів, виготовлені винятково з преміальних матеріалів. Продукція цього італійського бренду має попит у багатих людей всього світу.

Жіночий штанний костюм з віскози та льону від бренду Peserico

Історія бренду Peserico

Peserico – італійська компанія, яку створили Марія Песеріко та Джузеппе Перуффо. У 1962 році у провінції Віченца ця сімейна пара відкрила швейну майстерню з виготовлення штанів і спідниць для жінок. Зручні затишні речі бездоганної якості швидко стали популярні з-поміж представниць прекрасної статі, які цінують елегантність і вишуканість. У 1990-х роках асортимент товарів від Peserico суттєво розширився: з’явилися повноцінні колекції одягу, взуття та аксесуарів.

Зараз компанією керує Ріккардо Перуффо. У цій справі йому допомагає дружина, Паола Гонелла. Головний офіс знаходиться в Корнедо-Вічентіно.

Продукція Peserico є на ринках Європи, Азії та США. Комфортні та якісні речі з етикеткою Made in Italy оцінили багаті люди з усього світу. Позачасовий одяг, взуття та аксесуари бренду з Італії добре відомі і в Україні. Речі Peserico можна знайти в магазинах Domino та на сайті компанії.

Жіночі джинси від бренду Peserico в магазині Domino

Чому речі Peserico вигідно купувати на сайті Domino?

На сайті ритейлера Domino вигідно робити будь-які покупки. По-перше, там часто з’являються різноманітні новинки. Це насправді важливий момент для модниць і модників, які звикли стежити за найостаннішими трендами. Варто лише підписатися на оновлення онлайн-бутика, і повідомлення буде приходити відразу після розміщення в каталозі будь-якої новинки.

По-друге, можна не боятися щодо того, що куплений товар виявиться підробкою чи буде мати погану якість. Адже ритейлер Domino – це продовження мережі бутиків Domino, просто він розташований в Інтернеті. І це величезна перевага для покупців, адже можна придбати дизайнерську річ, знаходячись у будь-якому регіоні України.

По-третє, будь-яке питання щодо товарів з асортименту інтернет-магазину можна розв’язати з його менеджерами. Це справжні професіонали, які допоможуть вибрати одяг, взуття, аксесуари.

Реклама