Цікава гра, яка відтворює покупки у торговому автоматі - Fizzy Pennslot від Big Time Gaming

Сучасні творці віртуальних ігор застосовують немало цікавих ідей, які роблять їх більш унікальними. Однією з таких можна вважати консоль Fizzy Pennslot від Big Time Gaming, яка за зовнішністю нагадує торговий автомат з напоями, цукерками та іншою продукцією. Активна сітка тут включає поле 4х4 з чотирма лініями виплат, але є ще й додатковий бонусний барабан. Окремо, якщо зробити ставку від 0.01 до 90 монет/спін, цей слот може надати до х10 170 головного призу. А, щоб грати на гроші було ще цікавіше, можна отримати бонус за номер від популярного українського казино.

Особливості базової гри: оформлення, символи та виплати

Під час ознайомлення з грою, люди побачать, що кожен рядок в ній виконує роль окремої лінії виплат, яка здатна вміщувати до чотирьох символів. Тим часом, якщо гравець полюбляє відчуття азарту, його не засмутить висока волатильність та віддача 96.44%. А, щодо символів, вони сплачуються наступним чином:

  • Позначки з гральних карт, х1 - х2;
  • Червоні, сині та фіолетові напої, х3 - х5;
  • Цукерки,що виконують роль диких символів, до х10.

Окремою перевагою Fizzy Pennslot є наявність додаткової котушки, яка може принести гравцю додаткові множники. Вона спрацьовує неочікувано, під час будь-яких раундів. Тобто, п’ятий барабан допомагає збільшити профіт шляхом коефіцієнтів, фріспінів, покупки бонусу або опцій Win Exchange. Щобільше, апарат можливо запустити безкоштовно на мобільному телефоні, планшеті або комп’ютері.

Більше про бонусний функціонал “торгового автомата” від Big Time Gaming

У контексті Fizzy Pennslot, головним бонусним осередком є додатковий барабан. Під час будь-якого обертання, він має незалежну дію та показує порожні квадрати або коефіцієнти до х200. Якщо відповідний множник збігається з рядком, де встановлено виграш, він нараховується гравцеві. 

У разі, якщо на бонусній котушці виникають символи монет, людина може отримати 6 фріспінів. Тут, максимальний множник збільшується до нового максимуму - х500. Ба більше, якщо на 5 барабані знову з’явиться монета, до раунду додається ще одне безкоштовне обертання. 

Щодо раунду Win Exchange, він має дві різні функції. Першою є можливість обміняти виграш понад х65 на участь у бонусній грі. У другому випадку, за х20 можна запустити Колесо Фортуни. Окремо, за активацію бонусу можна сплатити х65.

Реклама