Топ ШІ-фішок, які реально корисні на Galaxy S24 Plus

Однією з головних фішок флагманів Samsung 2024 року стали аж ніяк не камери та продуктивність. Компанія зробила наголос на можливості ШІ — нового тренду на найближчі кілька років. Розповідаємо про головні можливості технології штучного інтелекту в Galaxy S24 Plus, які спрощують повсякденні сценарії.

Image

Функція Circle to Search

Життя стало простішим із Circle to Search. Можна в будь-якому застосунку або на будь-якій сторінці в браузері обвести текст і одразу скопіювати його або перекласти. Зручно, коли потрібно швидко щось знайти або перекласти шматок тексту на іноземному сайті. Не треба страждати зі складним виділенням вручну — просто обводите потрібний фрагмент і вибираєте дію. Працює ця магія миттєво і прямо на самому смартфоні без підключення до інтернету. Усі необхідні моделі та бази даних для розпізнавання і перекладу тексту вже встановлені на смартфон Samsung Galaxy S24 Plus. Тож навіть в офлайн-режимі або в роумінгу з кінськими цінами на трафік — виділяйте і копіюйте/перекладайте що завгодно.

Вбудований перекладач і генерація вичавки в браузері Samsung Internet

Рідний браузер Samsung Internet теж прокачали штучним інтелектом. Він навчився перекладати цілі вебсторінки потрібною мовою за допомогою вбудованої нейромережі. Причому це адаптація всієї сторінки під потрібну мову — включно з текстом кнопок, заголовків, підписів до картинок тощо. А ще браузер може видати короткий зміст відкритої сторінки, щоб можна було швидко зрозуміти, про що йдеться, не читаючи простирадла тексту. Тиснете одну кнопку й одразу бачите вижимку ключових моментів.

Розшифровка, переклад і саммарі голосових нотаток

Диктофон у Galaxy S24 Plus — просто вогонь:

  1. він переводить голос у текст і дуже точно все розпізнає, майже без помилок;
  2. можна зробити переклад розшифровки іншою мовою;
  3. а ще він уміє складати стислий зміст голосової нотатки.

І найкрутіше — запис виходить дуже якісним, ніби писали на студійний мікрофон. Загалом, записувати можна хоч де завгодно — у машині, на вулиці або в опенспейсі.

Інші ШІ-можливості

Насправді в новому Galaxy S24 Plus є ще купа прикольних фішок на базі ШІ, якими можна користуватися щодня:

  1. Генерація унікальних шпалер для робочого столу та екрана блокування на основі будь-якого текстового запиту.
  2. Розумні підказки в застосунку-блокноті.
  3. Поліпшення якості фото.
  4. Створення slo-mo зі звичайних роликів.

Загалом, ШІ прямо або побічно використовується майже у всіх системних застосунках і навіть у самій оболонці One UI. Тож весь досвід використання смартфона виходить на новий рівень — більш персоналізований, продуманий і автоматизований. Загалом, якщо ви хочете найпросунутіший і найзручніший смартфон з купою розумних фішок, які реально полегшують життя — Galaxy S24 Plus прямо створений для вас. Особливо, з огляду на приватність, оскільки більшість дій не вимагають підключення до мережі. За це корейському гіганту окремий плюс.

Реклама