Як встановити індивідуальне (автономне) опалення в квартирі

Індивідуальне опалення в квартирі - це можливість контролювати мікроклімат та звичайно ж економія, що спричиняє неабиякий комфорт в проживанні всупереч централізованому опаленню.

Огляд варіантів систем індивідуального опалення

Для приватної квартири найкращим варіантом обігріву є газові котли, конденсаційний прилад, або ж комбінуючи котел з іншим агрегатом, наприклад, теплою підлогою.

Фахівці компанії АЕРОПЛЮС з Івано-Франківська допоможуть обрати гарантовано комфортний варіант для обігріву вашої приватної квартири.

Юридичні аспекти переходу на індивідуальне опалення

Для переходу з централізованого опалення на автономне потрібно виконати такі пункти і мати документи на індивідуальне опалення:

  1. Написати заяву про відключення централізованого опалення.
  2. Після подати проект про відключення централізованого та підключення індивідуального опалення. Він повинен бути грамотно виконаний і відповідно до будівельних норм.
  3. Звернутися до міської ради для дозволу на перехід.
  4. Згодом, з усіма документами звернутись до спеціалістів, що забезпечать вам грамотне переключення.

Планування системи опалення

Спеціалісти допоможуть з вибором типу котла, вони проаналізують аспекти економічної вигоди, ефективності, потреби й типу приміщення. Спроектують схему для установки з усіма потрібними розрахунками й гарантуватимуть вам комфортну експлуатацію системою.

Монтаж системи опалення

Інженери-монтажники за проектом у визначений час і дату, попередньо погоджену з клієнтом, проводять монтаж системи опалення в квартирі. Змонтований прилад автоматизується і тестується.

Енергоефективність та економія

Автономне опалення всупереч централізованому має беззаперечні переваги.

  • Користувачі можуть самостійно регулювати температуру в своїх квартирах або будинках, що дозволяє налаштовувати комфортний режим опалення відповідно до власних потреб.
  • Оплата тільки за фактично спожите тепло. Відсутність залежності від тарифів на централізоване опалення та можливість економії в неробочі години або під час відсутності вдома.
  • Сучасні системи автономного опалення зазвичай більш енергоефективні, що зменшує витрати на енергію та негативний вплив на довкілля, рослин.
  • Можливість програмування опалювальної системи, встановлення термостатів та інших пристроїв для забезпечення максимальної зручності користувачів.

Реклама