Ноутбуки від Apple: огляд популярних моделей

Компанія Apple відома не лише своїми смартфонами — великий попит мають й брендові ноутбуки. MacBook поєднують у собі високу потужність, стильний дизайн та сучасні технології, мають високі показники продуктивності та надійності. А вигідно купити омріяний пристрій пропонує магазин техніки Apple Grokholsky — у каталозі знайдуться моделі на будь-який смак.

MacBook Air — найкращий ноутбук для навчання та роботи 

Вибір ноутбука насамперед залежить від задач, які ви плануєте виконувати. Якщо техніка потрібна для технічно нескладної роботи в браузері чи у текстових редакторах, відеоконференцій, зверніть увагу на такі варіанти, як: 

  • MacBook Air M1 — чип Apple M1 забезпечує швидку роботу, а батарея гарантує автономність до 18 годин, до того ж цей пристрій дуже легкий та портативний; 
  • MacBook Air M2 — потужніший за попередню модель, на момент виходу він вважався найтоншим та найлегшим ноутбуком у світі, має 8 Гб оперативної пам’яті й здатен чудово впоратися із повсякденними задачами; 
  • MacBook Air M3 — остання версія з лінійки, оснащена екраном з IPS-матрицею, інтегрованою відеокартою, надійним акумулятором, а також масою додаткових фішок, як-от сканер відбитків пальців для швидкого доступу.

До того ж більшість моделей можна знайти за доволі доступною ціною. Вартість залежить від року виходу ноутбука, а також діагоналі дисплея. 

Лінійка Pro — ноутбуки для справжніх професіоналів 

Якщо ви займаєтеся програмуванням або регулярно працюєте у «важких» для процесора графічних редакторах, варто замислитися про купівлю більш потужної техніки. Чудовим варіантом може стати MacBook Pro, оснащений процесором M1 Max. Модель має уніфіковану пам’ять до 64 Гб — завдяки цьому можна без проблем відкривати декілька програм одночасно й насолоджуватися стабільною роботою.

Якщо потрібен ще професійніший варіант, зверніть увагу на MacBook Pro M3. За допомогою цього гаджета ви зможете легко редагувати відео у розмірі 4К, працювати з програмами для 3D-моделювання та проєктування. Окремо слід відзначити дисплей Liquid Retina XDR, що забезпечує максимально якісну передачу кольорів.

Щоби ваш вибір був вдалим, довіряйте перевіреним компаніям. Інтернет-магазин Grokholsky пропонує детальні консультації від фахівців, які вислухають ваші побажання та допоможуть вибрати найкращий за ціною та характеристиками варіант.

Реклама