Який тюль підбирають під штори?

Для того, щоб максимально ефективно блокувати надходження світла з вулиці до приміщення, незамінні блекаут-штори. Завдяки використанню спеціальної тканини, яка відрізняється додатковим вініловим або акриловим покриттям, стає можливим виключити можливість проникнення денного світла у приміщення. Важливо правильно підібрати тюль під такі штори. Ви зможете купити тюль на сайті Alser.

сітчастий тюль

Вибір тюлю

Вибираючи тюль до блекаут штор, важливо враховувати кілька значущих факторів:

  1. Відіграє роль палітра кольорів. Потрібно вибирати тюль так, щоб вдалося досягти гармонії з кольором блекаут-штор. Колірна гама тон-в-тон чи контрастне рішення - те, що потрібно. До будь-яких штор відмінно підходять нейтральні тони.
  2. Вибираючи тканину, підійде ідеально легкий тюль блекаут штори з достатньою щільністю вдало контрастувати з легким і повітряним тюлем. Варто звернути увагу при виборі тканини на шовк та органзу. Підійде вуаль та інші напівпрозорі матеріали.
  3. Важлива практичність. Слід вибирати тюль, який буде простий у догляді та довговічний. Потрібно враховувати, що тюль часто доведеться прати.

Легкий, повітряний прозорий тюль темні штори вдало доповнить і допоможе наповнити кімнату великою кількістю світла. Для більш темних кімнат можна використовувати тюль із меншою щільністю.

Дизайн та стиль інтер'єру

У питанні дизайну та текстури варто прислухатися до корисних рекомендацій:

  1. Для однотонних блекаут-штор підійде тюль із візерунками, вишивкою.
  2. Вибираючи штори з малюнком, тюль має бути однотонною.
  3. Для класичного інтер'єру ідеальні тюлі з багатою обробкою. Вибираючи сучасний стиль, лаконічні та мінімалістичні варіанти тюлі – найкраще рішення.

Для створення красивого драпірування, тюль має бути довше штор. Що стосується ширини, то вона повинна перевищувати ширину вікна в два-три рази. Таким чином, вдасться створити об'ємні складки.

прозорий тюль темні штори

Вибір тюлі під чорні штори

Вибираючи тюль під чорні штори важливо створити стильний, гармонійний інтер'єр. Корисні поради допоможуть досягти бажаного:

  1. Для створення класичного розмаїття варто вибирати білий тюль блекаут гардини із чорним кольором штор. Таким чином вдасться додати свіжості до інтер'єру.
  2. Вибираючи сірий або сріблястий тюль, вдасться надати простору елегантності. Цей вибір – для сучасного, мінімалістичного стилю.
  3. Додати ніжності, легкість допоможуть пастельні відтінки.

Вибираючи сітчастий тюль блекаут комбінація яскравих насичених кольорів буде відмінним рішенням. При цьому важливо враховувати загальний стиль інтер'єру.

Відомий виробник штор і жалюзі Alser пропонує найкращі рішення. Ви зможете відвідати сайт у зручний час та замовити якісну продукцію за доступними цінами.

Як не помилитися у виборі

легкий тюль блекаут штори

Для того щоб створити затишний стильний простір, важливо вибирати тюль під чорні штори правильно. Тут важливо гармонійне поєднання кольорів та текстур, а також стилів:

  1. Для класичного інтер'єру ідеальним вибором стане тюль із багатою обробкою, мереживом.
  2. Вибираючи сучасний стиль, мінімалістичний тюль без надмірності в прикрасах – чудове рішення.
  3. Однотонний тюль не перевантажуватиме інтер'єр. Делікатні візерунки додадуть цікавого акценту.

Вибираючи найкращий тюль для блекаут-штор, вдасться досягти балансу між функціональністю та естетикою. Хороший тюль допоможе у рівномірному розсіюванні світла. В результаті вдасться легко створити м'яку, комфортну та затишну атмосферу у вашому будинку. Достатня прозорість – важлива складова тюлі. Не пропускаючи денне світло, вдається створювати приємне освітлення у кімнаті.

Реклама