Три доглядових засоби, що мають бути в рутині скінтелектуалів

Скінтелектуали — субкультура у світі споживання косметики, що розвивається у США та на інших прогресивних ринках. Це освічені споживачі, які орієнтуються у компонентах і концентраціях, вміють читати етикетки й вибирають ефективні засоби. Тож що додати в догляд скінтелектуалам?

Засоби з вітаміном С

У боротьбі з вільними радикалами допоможе крем з вітаміном С або сироватка з цим же елементом. Бажано, щоб це була форма THD цього вітаміну. Вона ультрастабільна, жиророзчинна й більш ефективна за інші версії. Таку форму в косметиці використовує бренд INSTYTUTUM.

Корисні властивості засобів із вітаміном С:

  • захищають шкіру від вільних радикалів;
  • запобігають руйнуванню колагену й еластину;
  • зберігають природний шкірний бар’єр.

Можете додати в догляд сироватку Anti-Wrinkle Brightening C-Erum або крем-сяяння з вітаміном С C-Illuminating 3D-Moisturizer.

Косметика Anti-Pollution

Також зараз є тренд на косметику Anti-Pollution, тобто «проти забруднення атмосфери». Таке віяння має азійські коріння, де великі міста дуже страждають від забрудненого повітря й смогу. А це може вплинути на чутливість шкіри, спричинити подразнення, забиття пор, передчасне старіння.

Додайте до догляду продукти з полісахаридами. Вони створять захисний шар на поверхні шкіри. Аби уникнути негативних наслідків зовнішнього середовища, можете використовувати тонер-міст для обличчя Flawless Hydra Mist. Він захистить від смогу, вихлопів газу, пилу тощо. Це гарний варіант тонізування та зволоження шкіри обличчя протягом дня.

Активи для вечірньої рутини

Ввечері шкіра переходить до відновлення. Тож у цей час варто використовувати продукти з активними інгредієнтами. До таких належать кислоти й ретиноїди нового покоління — наприклад, кислотний тонер Resurfacing Glow Toner або сироватка з ретиноїдом Pro-Grade Anti-Aging X-Strength Retinol Serum. Ці засоби допомагають відлущувати відмерлі клітини, стимулюють регенерацію та покращення тону, поліпшують текстуру.

Аби ваша шкіра була здоровою та отримувала ефективний догляд, вчіться читати етикетки й перевіряти ефективність компонентів. Бути скінтелектуалом не просто, але корисно.

Реклама