Як користуватися VIN кодом для замовлення автозапчастин в інтернет-магазинах

Як користуватися VIN кодом для замовлення автозапчастин в інтернет-магазинах

запчастини по він коду

Епоха новітніх технологій відкрила перед автолюбителями новий простір як для вибору авто, так і для купівлі запчастин. Це онлайн магазини, в яких представлені всі необхідні деталі. Сайти цих магазинів оснащені каталогами, а підібрати потрібну деталь можна швидко, скориставшись VIN-кодом машини. Одним із таких магазинів є Takar. У ньому покупці активно підбирають запчастини по vin коду авто. Як виглядає цей процес? Спочатку шукаємо vin код. В автомобілях він знаходиться на видних, але важкодоступних місцях: внизу лобового скла, під сидінням водія, в багажнику, внизу дверної арки, під капотом, ГБЦ, на рамі, в техпаспорті. Це можуть бути таблички, гравіювання, відбитки, наклейки.

VIN-код є ідентифікаційним номером автомобіля і містить всю інформацію про нього:

подбор запчастей по вин коду

  • код країни виробника;
  • назва виробника;
  • опис автомобіля (модель, тип кузова, специфікація, трансмісія, двигун);
  • рік випуску моделі;
  • завод, де було випущено автомобіль;
  • серійний номер транспортного засобу.

Після цього наступним буде такий алгоритм дій:

  1. Перейдіть на сайт магазину Takar;
  2. Серед представлених функцій використовуєте підбір запчастин за vin кодом;
  3. Вводите код у спеціальне поле, вказуєте контактний номер телефону, а також перелік необхідних запчастин (наприклад проставки для збільшення кліренсу);
  4. Натискаєте кнопку "Підберіть";
  5. Замовлення відправляється в обробку;
  6. Після опрацювання запиту менеджери надсилають Вам список підібраних деталей із зазначеною ціною.

Використання цієї послуги суттєво економить час, а також дає змогу безпомилково здійснити підбір запчастин відповідно до марки авто та здійснити комплексну купівлю - все в одному місці. Купівля високоякісних деталей перевіреного виробника може заощадити Вам гроші в довгостроковій перспективі за рахунок зниження ризику майбутнього ремонту..

Інтернет магазин запчастин для автомобілів Takar у каталозі продукції представляє перелік брендів, з яких Ви можете обирати найкращий, якому довіряєте найбільше. Купити запчастини за vin кодом можна в супровід консультантів.

Запчастини для авто доставляють у будь-який куточок України за вказаною Вами адресою. Також Ви можете перечитати відгуки покупців і розглянути акційні пропозиції. Хороших Вам бонусів!

Реклама