Ідеальний роумінг Київстар — альтернатива базовому тарифу

Якщо ви готуєтеся до подорожі за кордон, то варто внести до списку справ вибір та підключення вигідних умов роумінгу. Це спосіб зекономити на витратах та залишатися на зв'язку протягом всієї подорожі. Все, що потрібно — змінити базові умови на тариф Ідеальний роумінг Київстар.

Підключення та умови

Тарифний план доступний майже по всьому світу, а вартість послуг відрізняється залежно від тарифних зон. Всього їх дві та об'єднують вони 132 країни. Перелік можна уточнити на сайті Київстар. Крім того, ви можете обрати країну та порівняти ціни на послуги за базовою тарифікацією та з Ідеальним роумінгом Київстар.

План діє на індивідуальних умовах для кожного абонента. Щоб дізнатися вартість пакета та об'єм послуг, що буде нараховано, клієнту необхідно дізнатися пропозицію за своїм номером в додатку чи в оператора.

AD_4nXdP3mphCrD9sexqtjPx1fILzM4SIlHlZSklUmv-8YOyG59RksIaxYuabEGFv5RogwXk9Qb3urL4QDF5OR4voQQ9aRB4FmA6bR-gJXEnz3QwQPEAVFEtZUrEy7Uwk7z04yR1pSShSJswOCGpNVWxmwo_-ZE?key=nWloy3dCy3NpTN7zhjlYaA

Щоб приєднатися до тарифу, зверніться до оператора контакт-центру або скористайтеся додатком. Одразу після списання абонентської плати, буде створено додатковий рахунок на якому кожен бонус це 1 гривня і використовується для оплати дзвінків, повідомлень та інтернету. Термін дії бонусів — до моменту їх використання або 3 роки з дня нарахування. Кожні 30 днів можна активувати тариф тричі. Перевірити залишок послуг можна у Мій Київстар або набравши комбінацію *120*1#.

Що входить в Ідеальний роумінг Київстар?

В рамках тарифу оператор надає абонентам:

  • для першої тарифної зони вартість дзвінків — 1 грн/хв, інтернету — 0,10 грн/МБ, повідомлення — 1 грн/SMS;
  • для другої тарифної зони відповідно 2 грн/хв, 0,20 грн/МБ та 2 грн/SMS;
  • безлімітний трафік поза тарифом в таких додатках Telegram, Facebook messenger, Viber, WhatsApp (текстові повідомлення та аудіодзвінки), Booking та AirBnB (оренда житла в будь-якому куточку світу), Skyscanner і Tickets.ua (купівля авіаквитків) Google Maps та Apple Maps (в режимі карт без навігатора), Мій Київстар (для перегляду витрати та поповнення рахунку), Helsi (для запису до лікаря).

З таким переліком послуг клієнт може залишатися на зв'язку з рідними та колегами, розв'язувати робочі питання, організовувати відпочинок в будь-якій точці світу. Це безпека та комфорт для кожного, хто хоче подорожувати.

Що ще варто знати про Ідеальний роумінг?

Активація роумінгу відбувається автоматично, коли смартфон підключається до партнерської мережі за кордоном. Не потрібно змінювати SIM-карту чи номер телефону. Якщо раптом цього не відбулося, треба перезавантажити смартфон. Або в налаштуваннях увімкнути автоматичний вибір мережі з найкращим сигналом.

AD_4nXeJg2eIQSvYR8LxSO1mOptL3pafIZ4IMbgEDjPMzDZUXC_oDXpvl5Cr_Rdct95i71nZrPYBFweY7VzhO4L_IGtFswhY2QTgc6crsN0YW_ZydCj60mcZDVrNqjb196DnmmeJyHRGqLBfSF4Coq0MSWhQCPw?key=nWloy3dCy3NpTN7zhjlYaA

При переїзді між країнами не потрібна повторна активація пакета, якщо в ньому є залишки послуг. Після закінчення бонусів на рахунку тарифікація здійснюється за базовою вартістю, що діє за тарифним планом абонента.

Реклама