Для роботи, навчання, розваг: особливості підключення Домашнього Інтернету

Сьогодні швидкий доступ до інтернету потрібен не тільки для роботи, а й для дозвілля, саморозвитку. Перегляд фільмів у режимі онлайн, ігри, спілкування з друзями по відеозв'язку — все це потребує швидкісного і безперебійного з’єднання. Тому так важливо обрати провайдера, який цінує довіру користувачів, пропонує надійне з’єднання без перебоїв.

Київстар пропонує підключення Інтернету на вигідних умовах за технологією FTTB. Спочатку для домашнього тарифу передбачена швидкість до 100 Мбіт/с, однак абоненти можуть без доплат обрати суперсилу та отримати прискорення до 1 Гбіт/с.

Підключити Інтернет дуже просто: достатньо залишити заяву на сайті. Менеджери перевірять можливість підключення за вказаною адресою та зателефонують вам.

AD_4nXfpXwvEu_1sMUpQFa_UaICIhYYA_RPnVQWSVcjNT-0yykxt_bagJ3-npIG9nMWXBagacf3zVDltY7AlsefF13mmXrWiAUb9wJUA0zgnSzwCjm0v4j_e0wvC0BH86LPfVxJF3lqGgtTgRAac9a8e9DeMZzpM?key=ScpE8N8sR-pt4KEAZl3WdA

Особливості вибору провайдера

В Україні багато різних компаній пропонують свої послуги. Однак не завжди користувачі отримують обіцяну швидкість і надійне з’єднання. Обираючи компанію-провайдера, зверніть увагу на такі нюанси:

  • Віддавайте перевагу компаніям, які давно працюють. Компанія Київстар пропонує якісне і надійне з’єднання, а також вигідні тарифи для різних категорій користувачів. Компанія працює багато років, а кількість абонентів постійно збільшується. Київстар докладає максимум зусиль, щоб покращити якість послуг. А використання інноваційного обладнання та сучасні технологічні рішення — запорука високої швидкості та безперебійного з’єднання незалежно від місця, де ви проживаєте. Лінії передачі даних надійно захищені, тому можна користуватися інтернетом навіть коли погана погода чи сильне навантаження на мережу.
  • Обирайте тариф відповідно до ваших потреб. Інколи користувачі обирають найдешевші пакети послуг. Однак не завжди їх якість відповідна. Київстар — це лояльна тарифна політика і великий вибір пакетів послуг.
  • Оптимальна швидкість.Трапляються ситуації, коли провайдер пропонує високу швидкість. А насправді сторінки погано завантажуються, а з’єднання постійно пропадає. Онлайн-ігри, завантаження відео потребують більшої швидкості. Київстар пропонує швидкість до 1 Гбіт/с, безлім трафік та суперсили без доплат.
  • Особливості роботи служби підтримки. Часто виникають перебої з інтернетом, а додзвонитися у службу технічної підтримки неможливо. Тому заздалегідь дізнайтеся, як працює служба технічної підтримки провайдера. Київстар особливу увагу приділяє підтримці абонентів, оператори працюють у режимі 24/7. Ви можете отримати відповіді на ваші запитання у будь-який час.
  • Наявність послуг, які дозволяють зекономити. Київстар пропонує послуги для нових абонентів. Можна обрати тариф «Все разом»: користувачі можуть підключити мобільний та Домашній Інтернет, Київстар ТБ за вигідною ціною!

Київстар — це доступні послуги без зайвих переплат!

Реклама