Антиейдж-манікюр після 40

Який колір лаку здатний надати шкірі рук привабливого здорового відтінку? Цим питанням задаються клієнти манікюрних салонів, але досвідчені майстри манікюру, які стежать за новинками в світі нігтьової моди, точно знають, що запропонувати тим, хто переймається за перші видимі вікові зміни шкіри рук.

В салоні краси Fast Line Studio в Києві досвідчені майстри здатні довести до досконалості будь-яку форму нігтів і зробити стійке і рівне блискуче покриття з гарантією на 10 днів.

Вдалі відтінки антивікового манікюру

Нюдові відтінки не надають молодшого вигляду рукам і навіть навпаки: акцент з гладкого рівного покриття зміщується на недосконалості тильної сторони долоні. Після певного віку варто обирати свіжі спокійні кольори, наприклад, персиковий, абрикосовий, теплий рожевий, але не відверто яскраві або холодні тони.

AD_4nXfZ5lfvWPPjXIEvvHJg1oFsBTW8lla3fg99hfV0nEgTAVDJl3P_Oer-vWlHOYNShDFqZgxNbs7uwz02mxhltg5D00NpFOfNnsVpnrnKLOCe0oTrPRlf3SaNzrh2PpESOiP5sukqXcBeVlswQFd1umsS_xU?key=qV0XnCN2OfdY6TmNq9nOeg

Чому варто обирати надто темні кольори і складний дизайн

Будь-які темні відтінки контрастують зі світлою шкірою, і інколи зайва блідість рук зовсім не потрібна. Надлишок художнього розпису або декору може зробити акцент саме на зморшках рук і здебільшого має недоречний вигляд для зрілої жінки.

Недоліки шкіри рук з віковими змінами

Шкіра після 40 активніше реагує на сонце, тільки засмага лягає нерівномірно, внаслідок чого з’являються характерні пігментні плями. Зменшення жирового прошарку і втрата тургору також призводять до появи дрібних зморшок, стійких заломів і сухого пергаментного вигляду кистей.

Отже, варто додати у повсякденну рутину сонцезахисний засіб для тильної сторони долоней, особливо влітку. Варто не забувати, що суха шкіра потребує не лише зволоження, але і живлення: із цим завданням чудово впорається живильна маска для рук або регулярні салонні доглядові процедури. Результат зволоження шкіри варто закріпити кремом.

AD_4nXfAQXDszQGOUi5AUW0UNoRPUwFVHBp_3KDKpY0DpNnDUJ1kPotK2ibduB2QE1uWMMNFn9ZyVyBNi-VN_xrmn7RCdyKLq7fvqtMn623mXtByRsX76o4MNMilq8WLvrDoOmKDzEnBF27quruVT3-cbvej4hA?key=qV0XnCN2OfdY6TmNq9nOeg

У критичних випадках можна зробити домашній пілінг шкіри кистей, нанести жирний крем на руки і лягти спати в бавовняних рукавичках.

Які кольори манікюру варто обирати зрілим жінкам

Незважаючи на те, що кожна жінка обирає колір манікюру згідно зі своїм поточним ментальним станом і настроєм, є певні рекомендації, які роблять манікюр для рук вдалим.

  • Правильно підібраний відтінок здатний надати шкірі рук молодого і пружного вигляду, водночас нейтралізуючі сірі і небажані землисті відтінки. Беріть приклад з 55-річної Дженіфер Лопес, яка надає перевагу стриманому червоному відтінку лаку.
  • Рожевий колір відтінку шипшинової пелюстки на коротких нігтях дає натяк на дівочу безтурботність, скидаючи з образу жінки щонайменше 10 років.
  • Персиковий теплий манікюр досконало поєднується з будь-яким кольором шкіри і дарує їй теплий відтінок. Якщо складно визначитись з одним кольором, можна спробувати градієнтний манікюр, плавно змішавши 2-3 світлих пастельних кольори теплих тонів.
  • Не варто боятись наносити теплі яскраві кольори, якщо дозволяє форма нігтьової пластини.

Крім звичного зволоження і живлення шкіри рук треба дбати про охайний і доглянутий вигляд навколо нігтьових валиків. З цим також допоможе професійний майстер нігтьового сервісу у київському салоні краси.

Реклама