Творці контенту в Instagram мають змогу залучити ШІ-двійників для спілкування з підписниками

Нещодавно, популярна соцмережа Інстаграм показала новий інструмент під назвою AI Studio. Якщо простими словами, він дозволятиме власникам акаунтів створювати власних ШІ-двійників, які надаватимуть відповіді підписникам. За повідомленням Engadget, Мета розгортає проєкт поступово, починаючи з США. Згодом, він почне працювати й в інших країнах світу. Тим часом, якщо потрібно відволіктися, можна відвідати казино Ельслотс, яке пропонує 200 фріспінів за перший депозит та інші щедрі бонуси. 

Яку користь для блогерів несе AI Studio

За твердженням керівництва Meta, незабаром у її соцмережах може з’явитися велика кількість ШІ-ботів, які створюватимуться блогерами-мільйонниками. Відповідне рішення матиме змогу допомогти авторам з розв'язання давньої проблеми - надсилати відповіді всім підписникам. При цьому, люди зможуть налаштувати власного аватара таким чином, щоб він повністю або частково повторював їх. 

  • “Особистість бота” можна налаштувати з урахуванням тематики власного контенту;
  • Є можливість вказати окремі тематики, які “помічник” не буде використовувати;
  • Також, можна заборонити “асистенту” відповідати на запити окремих акаунтів.

Відповідну функцію Мета представила минулого тижня. Вона була побудована на базі Llama 3.1. А взагалі, подібних помічників буде можливо створювати в Instagram або на сайті AI Studio.

Кому підійде функція ШІ-помічника в Інстаграм

Насамперед власний бот від AI Studio підійде господарям будь-яких бізнес-сторінок. Тобто, до прикладу, це може бути віртуальний консультант в інтернет-магазині. Також, даний інструмент допоможе просувати сторінки блогерів, які мають мінімум 500 000 підписників.

Реклама