Вибираємо тримач для телефону в машину: на що звернути увагу?

Тримач для телефону — необхідний аксесуар для безпечного пересування на автомобілі, прокладання маршрутів та слідкування за дорогою. Якщо ви тільки нещодавно придбали машину, про тримач також потрібно подумати. Тим паче, що великий вибір якісних тримачів для телефонів можна легко та швидко замовити в інтернет-магазині Kiber Panda із доставленням по Україні. У цій статті ми розкажемо, як правильно вибрати тримач для смартфона.

тримач для смартфона

Метод кріплення смартфона

Загалом тримачі можуть кріпитися трьома способами. Далі ми їх опишемо детально:

  • Магнітні. Це найбільш популярний тип кріплення, який гарантує надійну фіксацію смартфона. Один магніт є вбудованим безпосередньо у тримач, а другий кріпиться до чохла або самого корпусу телефона.
  • З механічним затиском. Цей варіант вимагає притискання телефона до нижнього фіксатора, а два бічних будуть автоматичного його стискати з обох боків. Не завжди ця модель є зручною, адже щоб зняти телефон потрібно докласти певних зусиль. Однак, деякі гаджети мають спеціальні кнопки, щоб знімати телефон автоматично без додаткових рухів.
  • З автоматичним затискачем. Ці тримачі мають вбудовані датчики руху. Вони будуть відкриватися автоматично при піднесенні телефону. Так само автоматично будуть і закриватися після фіксації смартфона на тримачі. Як правило, такі моделі мають бездротову зарядку та потребують додаткового живлення від прикурювача.

Тут вже маєте самостійно визначитися із тим типом кріплення, який буде вам найбільш підходити відповідно до вашої зручності. Також звертайте увагу куди будуть кріпитися тримачі, адже це теж є важливим моментом. Наприклад, найчастіше аксесуари можуть фіксуватися на дефлектор. Тоді у тримачів буде хрестоподібне кріплення.

Ще один популярний варіант – на лобове скло за допомогою вакуумної присоски. Автомобілісти часто віддають перевагу кріпленню на передній панелі, адже у такому випадку смартфон буде у вас перед очима, але не заважатиме повноцінному огляду дороги.

Додаткові характеристики

Також при виборі тримача для смартфона варто звертати увагу на декілька додаткових моментів. Перш за все, це вага виробу. Якщо ви плануєте встановлювати тільки телефон, цей показник не буде критичним. Однак у разі виникнення бажання закріпити там планшет, переконайтеся, що він витримає вагу виробу.

Що стосується дизайну, тут вибір у ваших руках, але краще вибирати універсальні моделі, які не будуть відривати від дороги. Також перевірте можливість нахилу тримача і під яким кутом це може бути здійснено.

Реклама