Модний писк: оригінальні навушники, що імітують котячі вушка

Незаперечним фактом є те, що японці запровадили у цілому світі моду на аніме. Ну, а як ви знаєте, є попит — буде і пропозиція. Невелика компанія з Японії створила точну копію навушників Axent Wear з популярного аніме, і буде їх продавати всім шанувальникам цього анімаційного мистецтва.
У верхній частині новоспечених Axent Wear Cat Ear розташовуються міні-динаміки, і виконані вони у формі котячих вух

Останнім часом технології і мода все частіше переплітаються між собою, все більше і більше маркетологів намагаються зробити гаджети модними і популярними, і іноді на світло з’являються досить забавні пристрої. Погодьтесь, слухати класику, чи новинки музики 2015 на iplayer.fm в таких прикольних навушниках набагато приємніше, ніж у звичайних!

Отож на відомому сервісі колективного фінансування Indiegogo з величезним успіхом рухається проект навушників Axent Wear Cat Ear з дуже оригінальним дизайнерським рішенням та зовнішніми динаміками. Новинку журналісти вже віднесли до пристроїв накладного типу, це видно і по зображеннях. Розробник використав в навушниках 40-мм мембрани; діапазон частот становить від 20 Гц до 20 кГц.

Що ж відрізняє продукт від конкурентів? У верхній частині новоспечених Axent Wear Cat Ear розташовуються міні-динаміки, і виконані вони у формі котячих вух. Іншими словами, була вирішена проблема “роздачі” музики всім друзям. Власник пристрою може включити відтворення музики для себе одного, або для оточуючих, для цього потрібна лише активація зовнішньої акустичної системи.

Навушники, як і слід, мають підключення до джерел сигналу за допомогою традиційного 3,5-мм аудіороз’єму, або за допомогою бездротових модулів. Для підзарядки вбудованого акумулятора є порт Micro-USB. Навушники мають світлодіодне підсвічуванням для додання ще більшого ефекту зовнішнього вигляду пристрою. При цьому у продажу є варіанти синього, червоного, зеленого і фіолетового кольору. Але для найбільш вибагливих меломанів доступна дорожча версія з багатобарвним підсвічуванням.

Розробники спочатку планували набрати в межах своєї краудфандингової кампанії близько $250 тис. Але, мабуть, продукт був продуманий настільки добре, що вже за кілька днів проект залучив майже $800 тис. Якщо вірити сайту, до завершення фінансування цієї задумки залишається два тижні, а лічильник показує суму, що перевищує $2,5 млн. Їх вклали понад 15800 людей. Тому творці проекту цілком можуть розраховувати і на $5 млн. Цінник на самі навушники без зайвих ексклюзивів на даний момент дорівнює $150.

Музыка — универсальный язык человечества.