Браслет Leatherman Tread замінить 25 інструментів

Поки виробники електроніки роблять різні фітнес-браслети, що відносяться до категорії wearables, компанія Leatherman Tool Group представила свою версію носимого пристрою. Браслет Leatherman Tread не рахує кроки і не відображає повідомлення зі смартфона, зате він здатний допомогти в набагато більш складних ситуаціях. У мене, особисто, при першому погляді на цю штукенцію відразу був вигук (подумки) "ХОЧУ!"

Компанія Leatherman, один з найвідоміших виробників мультитулів, представила свою недавню розробку — браслет для годинника і мультитул в одному пристрої під назвою Tread. Кожна ланка браслета містить в собі як мінімум два-три корисних інструменти. Дизайн браслета задуманий так, що з першого погляду в ньому неможливо запідозрити щось незвичайне.

Компанія була заснована в 1983 році Тімоті Лезерманом та його бізнес-партнером, після того, як Тімоті під час своїх подорожей на автомобілі намагався зі змінним успіхом за допомогою кишенькового ножа лагодити свій старенький автомобіль, або якісь діряві труби в номері дешевого готелю. Йому чудово вдалося зробити багатофункціональний інструмент, який виручав величезну кількість людей, і не раз. Зрозуміло, спеціалізовані інструменти зазвичай підійдуть краще в особливих випадках – але не тягати ж з собою, насправді, цілий громіздкий ящик з ними.

І ось він – принципово новий пристрій від фірми під назвою Tread, тобто «ланка» (як у гусеничного ланцюга). І дійсно, натуральний гусеничний ланцюг. Тільки ланки з нержавійки містять в собі по 2-3 інструменти – викрутки і шестигранники. І навіть в застібці є два інструменти – викрутка і відкривачка для пляшок (а без неї, як відомо, будь-який пристрій вважається неповним). Всього 25 інструментів в одному браслеті – викрутки, шестигранники, гачок для різання мотузок, карбідове вістря для розбивання скла. Ланки з’єднуються одна з одною болтами з шліцьовими головками, тому ви можете скласти їх як завгодно, і, згідно із заявами компанії, відрегулювати довжину зібраного браслета в межах чверті дюйма. А кріплення дозволяє ланкам вільно обертатися, тому викрутки можна застосовувати, не розбираючи браслет.

З американською адміністрацією з безпеки подорожей пристрій узгоджено – думаю, що і в інших країнах, зокрема, в аеропортах і подібних місцях підвищеної безпеки, проблем виникнути не повинно. Тим більше, що можна взяти не просто браслет, а Tread QM1 – годинник, спеціально розроблені для нього. І тоді такий браслет на перший погляд буде виглядати просто як металевий браслет для годинника.
Так, це вам не якийсь делікатний Apple Watch. Істинно чоловічий аксесуар, і, погодьтесь, виглядає дуже круто!


Цей гаджет обіцяють випустити восени 2015 року. Браслет за $150 (чорна версія за $200), годинник з браслетом за $500 (чорні за $600). А наразі можна запропонувати тут http://dacha.shop24-7.com.ua/ купити універсальный набір інструментів.
«Та що, - якось питає знайомий, - часто так буває, що ти йдеш по вулиці, і раптом тобі знадобилася викрутка? Так, - жартую я у відповідь, - йду, і раптом бачу щось цінне – а воно прикручене!». Насправді, ситуації, коли раптом тобі терміново потрібен якийсь інструмент, рідкісні, але коли вони трапляються – без інструменту доводиться важко. Як люблять повторювати по різному приводу: краще, якщо він у тебе є, і нічого не сталося, ніж навпаки.
Так що, мабуть, назбираю грошенят і куплю цей унікальний браслет, мало що може статися. Зрештою, просто “ХОЧУ”!