Шоколадна мода «Salon du Chocolat» в Брюсселі

Хтось сказав колись, що Бельгія - це місце, де роблять кращий шоколад у світі. Сказав і... був правий, без сумніву! Можливо, саме тому щорічний захід «Salon du Chocolat», що проходить минулого року в Брюсселі, привернув таку увагу провідних фотографів і журналістів.

Заходи в рамках «Salon du Chocolat» проходять щорічно в декількох містах світу: Парижі, Нью-Йорку, Лондоні та інших. Однак, особливої уваги вартує салон, що відбувся саме у столиці Бельгії.

Як завжди, під час проведення «Salon du Chocolat», відвідувачі можуть спробувати шедеври від шоколатьє з усього світу і вибрати кращого. Виставка-продаж поєднана з дегустаціями, конкурсами та іншими розвагами.

Ключовою подією «Salon du Chocolat» завжди був і залишається показ мод. На подіум виходять розкішні моделі в не менш розкішних, повністю їстівних нарядах. Уявляєте, скільки потрібно праці, відповідних професійних кондитерських навиків і креативу, щоб створити подібні шоколадні платтячка!

Неймовірно цікаво, як їх потім з’їдають. Наряди, звичайно ж.

Тема створення оригінальних шоколадних виробів присутня у творчості багатьох митців. Наприклад, нещодавно голландець Йост Гудріаан (Joost Goudriaan) презентував нову модель кросівок Nike. Ось тільки є у них одне «але». Кросівки Nike від Йоста Гудріаана не можна використовувати за прямим призначенням. Більше того, це взуття неможливо одягнути на ногу, тому що кросівки виготовлені не зі шкіри або тканини, а, правильно, з шоколаду.


Ідея створення шоколадних кросівок виникла у автора після спілкування зі своїми друзями, серед яких є люди, які купують кросівки, але жодного разу не одягають їх, а деякі навіть не відкривають коробку. Художник вважає, що такі люди створюють собі кумира з аксесуарів та одягу. Ось так, насміхаючись над подібними особистостями, голландець створив кросівки NIKE Air Max 1 з білого, молочного та чорного шоколаду. Художник закликає використовувати свої творіння за прямим призначенням. Приємного апетиту!


В інтернет-магазині grenka.ua ви можете купити подарунки на будь-який смак для дорослих і дітей. Порадуйте оригінальним презентом своїх близьких, друзів, колег по роботі!