Кухар з Колумбії створив весільні сукні з зацукрованих пелюсток троянд

Сучасні наречені, намагаючись зробити день свого весілля неповторним, і якомога яскравішим все частіше відмовляються брати тривіальне весільне вбрання напрокат, вважаючи за краще шити сукню на замовлення, або купувати щось нове і ексклюзивне. Але після весілля сукня залишається висіти в шафі, оскільки надіти її більше нікуди. А ось молодий креативний кухар з Колумбії Хуан Мануель Барріентос (Juan Manuel Barrientos), замислившись над цією глобальною проблемою, схоже, зумів її вирішити, і, потрібно зауважити, досить оригінальним чином.

На модному показі під назвою Colombiatex fashion show, що був організований позаминулого року у колумбійській столиці Боготі, він продемонстрував досить оригінальні альтернативні весільні аксесуари. Ці сукні не тільки вишукано і стильно виглядають, вони можуть з успіхом замінити солодощі на святковому столі. Вся справа в тому, що це урочисте вбрання виготовлено з натуральних пелюсток троянд, які вкриті цукровою глазур’ю!

На перший погляд може здатися, що сукню створено з якогось мереживо або драпірованої тканини. Але при найближчому розгляді видно звичайні різнокольорові пелюстки. Щоправда, рожевими, червоними, помаранчевими і бордовими пелюстками кондитер-модельєр оформив тільки одне з представлених весільних суконь. Друге ж вбрання цілком і повністю білосніжне, і здається надзвичайно  ніжним, делікатно-повітряним, а ще солодким, апетитним, і хрустким, що і продемонстрував автор, безцеремонно відкусивши на сцені безпосередньо під час показу з кожної сукні по пелюстці.

Для завершення наряду кухар доклав до нього ексклюзивні аксесуари. Кільця і шпильки для фати і волосся виготовлені з льодяників, в руках же наречена тримає їстівний букет. Понад 4000 відбірних трояндових пелюсток, покритих солодкою глазур”ю було використано у процесі виготовлення цих весільних суконь. Про кількість цукру, витраченого на глазур, кухар не говорить.

Але для наречених, які воліють традиційне вбрання, звичайно, таке плаття – не варіант. Зате ось тут victori.kh.ua зараз можна знайти красиві ексклюзивні весільні сукні і шубки, а також чудові вечірні плаття на любий смак, як для дорослих, так і для дітей. Студія Victori: прекрасні наряди для прекрасних дам!

Презентація солодкого весільного плаття на Colombiatex fashion show викликала цілий шквал обговорення. «Плаття дуже красиве, тим не менш, наречена повинна в ньому весь час стояти, адже в положенні сидячи такий шедевр просто загине», - ось так, наприклад,  міркує одна з користувачок Інтернету. Що не кажіть, а  плаття, та й, зрештою, інший одяг, який є свого роду твором мистецтва, незважаючи на його практичну цінність гідне захоплення і поваги роботи дизайнера.