Шпалери, які світяться, LED wallpaper

Любите все блискуче і мерехтливе? Тоді вам, напевно, сподобаються нові шпалери, які світяться, від німецького бренду Architects Paper. Розроблені знаменитим художником зі світлового оформленнюя Інго Маурером (Ingo Maurer) на основі світлодіодної системи, вони були номіновані свого час на відому в «інтер'єрному» світі премію Interior innovation award. І отримали її – причому, двічі, в 2011 і 2012 році.

Шпалери і справді варті уваги. Випускаються за складною технологією зі значною участю ручної праці, вони представлені брендом у широкому виборі кольорів, візерункових і світлодіодних рішень. І кожне з рішень спрямоване на те, щоб забезпечити максимальний комфорт і чудову атмосферу в приміщенні.

Багатошарові шпалери, що світяться в темряві оснащені струмопровідними доріжками і впаяними в них LED-світлодіодами. Утворюють оригінальні візерунки, включаються і відключаються, міняють колір і яскравість освітлення в будь-який час за бажанням власників за допомогою спеціальних пультів управління.



За заявою розробників, їх пропозиції абсолютно безпечні для користувачів і можуть використовуватися для оформлення будь-якого приміщення – як офісу або робочої кімнати відпочинку, так і вітальні, спальні або навіть дитячої. До того ж світлові шпалери для дитячої чи іншої кімнати, прикрашені зірками, кольорами або іншими мерехтливими в темряві візерунками, можуть служити джерелом регульованого освітлення – більш яскравим, замінюючи звичні світильники, або легким – в якості нічника з м’яким світлом.

Незвично виглядають шпалери з сяючими зірками, ромбами, квітками та іншими візерунками, вони досить зручні для нанесення на стіни, нескладно підключаються до джерела живлення на 12 вольт і пульта управління. Товщина світлодіодів складає всього 3 мм, а майстри бренду гарантують їх довгу працездатність у 100 тисяч годин мінімум.



При всіх своїх перевагах та особливостях ці шпалери від Architects Paper відносяться до інтер’єрних рішень рівня «люкс», а тому чимало коштують. Так, шпалери LED wallpaper від Ingo Maurer , що отримали премію Interior Innovation Prize в 2012 році  обійдуться в 2,640 євро за одну смужку довжиною 60 см і висотою 320 см.

Індивідуальний вибір параметрів – довжини і ширини, як, втім і малюнка, доступний замовникам німецького бренду, купують відразу від 15 і більше смуг інноваційних шпалер. Хоча навіть використання однієї-трьох смуг в приміщенні здатне істотно змінити його дизайн.


На сайті http://metylan.ua/ ви дізнаєтесь, як правильно клеїти шпалери, а також зможете підібрати найкращий варіант клею для цих цілей