Підлога зі старих шкіряних ременів від Inghua Ting

Якщо ви вперше бачите це фото (а скоріш за все, так воно і є: звичайний інтер'єр, що тут такого видатного?), то ви майже на 100 відсотків будете впевнені, що підлога цієї квартири в Лос-Анджелесі покрита звичайним паркетом. Втім, варто підійти ближче, добре придивитися і ви побачите досить строкате різнобарв'я, цікаві малюнки, а головне - незвичайну фактуру.

Це дійсно оригінальне підлогове покриття, а все тому, що підлога зроблена з великої кількості шкіряних ременів, які надійно з’єднані один з одним. Таке підлогове покриття м’якше на дотик і тепліше.



Творцем такої креативної підлоги є компанія TING, яка, тим самим, вирішила проблему утилізації непридатних ременів. Спочатку фахівці пробували їх приклеювати один до одного, створюючи стильні сумки та гаманці, але як тільки з’явилося перше полотно, дизайнери відзначили його схожість з паркетом і стали використовувати в якості підлогового покриття.

Це шкіряне покриття робиться вручну у вигляді плиток, спочатку йде підбір пасів по товщині, потім з них прибирають металеві складові, далі миють, шліфують і обробляють особливою речовиною, яка забезпечує міцність, і антибактеріальний захист. Тільки після цього їх склеюють за допомогою особливої технології.

Практично вся робота ручна, уявляєте, скільки треба часу, і терпіння, щоб зібрати, причому акуратно такі пазли! Очевидно, що і коштує таке задоволення недешево. Набагато вигідніше буде замовити укладку паркетної дошки на сайті http://luxparket.com/ компанії “Люкс Паркет”, та й виглядати така підлога буде не гірше.

В даний час на рахунку компанії TING три фірмові колекції: Ting, Ting Будинок і Ting Лондон ОПЦ, крім цього ряд замовних проектів для таких клієнтів, як Nike, Hard Rock Hotel, Warner Bros, Sketch Bar&Restaurant і багатьох інших.

Засновницею і власницею компанії є дизайнерка Inghua Ting. Закінчивши Королівський коледж мистецтв, вона тривалий час працювала в Японії, де займалася розробкою інноваційних, футуристичних тканин. Працюючи з передовими технологіями, дизайнерка проте зацікавилася проблемою використання вторинних матеріалів для виробництва предметів розкоші.