Після оновлення карти Google Maps стали записувати історію маршрутів

Картографічний сервіс Google запустив нову функцію: відтепер на цих картах записується історія всіх маршрутів користувача та заклади, відвідані ним в конкретний день. Користувач, вибравши відрізок часу чи дату на вкладці Your Timeline, може побачити всі свої переміщення за вказаний день, проаналізувати свій маршрут, оптимізувати його, тощо.

В закладці Your Places реєструються всі відвідані користувачем кафе, бари, магазини, музеї та інші заклади.

Картографічний сервіс може автоматично показувати знімки з нового фотосервісу Google Photos, зроблені користувачем в конкретному місці. Часто відвідуваним місцям, крім того, можна привласнювати мітки: «Мій будинок», «Робота» або «Улюблене кафе». Нові функції вже доступні у web-версії карт Google і в Android-додатку.

При бажанні, користувач може видалити історію маршрутів цілком, або за конкретний день або місяць. Змінити настройки конфіденційності або повністю відключити «стеження» можна за допомогою облікового запису, в розділі «Історія».

Представники «корпорації добра» уточнюють, що вся інформація про геолокації доступна тільки власникові облікового запису Google – інші користувачі не можуть її побачити.

Раніше ЗМІ писали, що на картах Google Maps почали відображатися GPS-дані про рух комунального громадського наземного транспорту української столиці, таким чином, з лютого поточного року столиця України стала п”ятим містом після Бостону, Чикаго, Будапешта, і Ванкувера, котрі співпрацюють з Google Maps, надаючи сервісу точні дані локації громадського транспорту через технології GPS.

Отримати детальну інформацію про рух транспорту елементарно, достатньо лише віднайти на карті Google Maps зупинку, яка вас цікавить і клікнути на неї. Потім появляється спеціальне онлайн-табло, на якому власне і відображається час прибуття того, чи іншого транспорту, а також деякі інші корисні дані.


Якщо ви вирішили скористатися послугами аутсорсинга, раджу ознайомитись на сайті winnbrain.com.ua з цінами на бухгалтерське обслуговування, дані тарифи діють в компанії WinncomBRAIN, котра входить до відомої групи компаній  Winncom Technologies – світового лідера в області аутсорсингових ІТ-послуг.