Приголомшлива 3D підлога в інтер’єрі

Як би не звикли люди до технологічного прогресу, що невпинно мчить вперед, та щоденним новинкам, деякі досягнення науки і промисловості здатні щиро здивувати. Одне з таких явищ – нові підлоги з тривимірним зображенням, які кардинально перевертають загальне уявлення про те, як може виглядати підлогове покриття. Це нова технологія, що дозволяє створювати підлоги з дивовижними об'ємними реалістичними картинами.

Кожному хочеться щоб його домівка була не тільки придатна для комфортного життя, а й красиво виглядала. А що як не вишуканий професійний художній розпис здатний  до невпізнання перетворити приміщення, с сірого и буденного перетворити в яскраве і неповторне.

По суті, наливна підлога являє собою якісне покриття, що складається з декількох шарів. У випадку з наливною підлогою 3D, перед останніми прозорими шарами міститься фотозображення найвищої якості, яке потім чітко проглядається зовні.

Тривимірні підлоги, крім естетичного пишноти, характеризуються ще міцністю і довговічністю. Крім того, вони виготовляються з екологічно чистих матеріалів, що сьогодні все більше звертають увагу споживачі. Якщо додати до цього ряду ще безмежний вибір дизайну, то причини величезної популярності наливних підлог 3D будуть зрозумілі кожному.

Проте за неймовірно красивою картиною, яку являє собою 3D підлога, ховається досить складний багатоетапний процес її виготовлення. Ця технологія складається з наступних етапів:
- вирівнювання основи підлоги методом заливання стяжки з бетону або розчину цементу і піску (поверхня для укладання такої підлоги повинна бути максимально рівною, при необхідності використовують вирівнюючі суміші);

- формування безпосередньо самої наливної підлоги, тобто заливання полімерного шару;

- наклеювання готового фотозображення, яке повинно бути бездоганної якості;

- нанесення прозорого епоксидного складу;

- фінішне покриття поліуретановим лаком.

Слід зазначити, що кожний з шарів наливної підлоги вимагає дуже ретельного, професійного виконання і вимагає тривалого просушування.

І ще кілька чудових прикладів наливної підлоги.