Dinner In the Sky — ресторан в небі для екстремалів

Не бажаєте пообідати в небі? І для цього не обов'язково сідати в літак, і пробувати стандартну їжу, запропоновану місцевими авіалініями. Мова йде про справжній обід у небі, саме так і називається незвичайний заклад у Бельгії — «Dinner In The Sky».

Цей ресторан – одне з найбільш екзотичних місць за версією Форбс. І якщо ви бажаєте запросити свою половинку на романтичну вечерю з метою здивувати, нічого краще ніж «Dinner In The Sky» складно собі уявити!

Звичайно, такий екстремальний обід припаде до смаку не всім, люди з острахом висоти або поганим вестибулярним апаратом, втім, як і ті, що страждають проблемами травлення, навряд чи ризикнуть відвідати цей заклад. Адже туалету тут немає, і навіть нетривала трапеза може закінчитися конфузом. Крім того багатьох відчайдушних відвідувачів, на висоті просто паралізує страх, адже величезна платформа ресторану, вагою в кілька тонн, піднімається в небо на цілих 50 метрів. Однак для тих, хто любить екстремальні відчуття, такий обід стає справжньою пригодою.

Це по-справжньому захоплююче видовище, коли платформа починає повільно підніматися вгору і повз вас миготять дерева та ліхтарні стовпи, повільно зникають їх верхівки і відкривається чудовий панорамний вид.

Ресторан «Dinner In The Sky» пересувний, і найчастіше він розміщується в найбільш екзотичних місцях з гарним видом на океан або місто. Крім того він іноді подорожує по світу, так то для того щоб відвідати цей заклад не обов’язково їхати до Бельгії. До речі, такий заклад минулого року появився і у Києві.

Безпека в «Dinner In The Sky» продуманна на вищому рівні. Всі гості ресторану захищені чотирма ременями безпеки, не пристебнутими залишаються лише офіціанти, які сидять в центрі столу і допомагають гостям. Крім того на висоті можна не тільки пообідати і насолодитися красивим виглядом, але і послухати живу музику. Для цього поряд піднімається велика платформа з музичним оркестром.

Багато хто порівнює «Dinner In The Sky» з атракціоном, і справді, чим гірше наше «Чортове колесо», ось тільки ніякого сервісу та вишуканого обіду вам не запропонують, хоча наші люди встигнуть, і свічки на висоті запалити і пляшку шампанського осушити на честь якоїсь події, наприклад пропозиції руки і серця. І дешево і доступно і пару кіл можна зробити при бажанні і навіть справити потребі у будь-який момент.

Если вы ищите рестораны для проведения свадеб киев, хочется порекомендовать  гостинично – ресторанный загородный комплекс «Царевка», на сайте http://carivka.com.ua/ все подробности