Шкіряний автомобіль Skoda Superb

Яких вже тільки не існую автомобільних тюнінгових ноу-хау в контексті кузовного оформлення. Істинно круті комплекти вже давно не обмежені простим глянсовим або матовим покриттям. На пам'яті любителів автодивинок ще свіжі спогади про епатажний чорний вельветовий Bentley GTC, а нещодавно компанію йому склав Skoda Superb нового покоління в шкіряному вінілі.

На відміну від вельветового Bentley GTC, підготовленого майстерні Impressive Wrap, шкіряний седан Skoda Superb підготовлений студентами Флорентійського університету за завданням Йозефа Кабана, головного дизайнера Skoda. Він запропонував студентам використовувати в унікальній обробці екстер’єру автомобіля той матеріал, який відображає справжню культуру їхнього регіону Італії.

Оскільки Флоренція має славу одного з найдавніших виробників шкіряних виробів, а також як місце заснування Roberto Cavalli і Gucci, студенти підготували для флагманського чеського седана обгортку з натуральної коричневої шкіри.

Шкіряна Skoda Superb підготовлена в єдиному екземплярі і вирушила до показу публіці в штаб-квартиру Skoda в Млада-Болеславі. Студентський проект торкнувся тільки зовнішність автомобіля – його кабіна залишилася незмінною.. Треба визнати, що шкіряний седан виглядає досить непогано, і підійде він в якості і чоловічого і дамського авто. А щоб, так би мовити, був повний комплект хочеться водіям з числа прекрасної половини порекомендувати чудові шкіряні жіночі туфлі тут, що у великому асортименті представлені в інтернет-магазині Midashop.



Ще один цікавий шкіряний автомобіль знайшовся і на відомому сайті оголошень Avito. Ось цей примірник невідомої марки і на невідомому шасі повністю покритий натуральною шкірою, як стверджується продавцем, канадського бізона.

Салон також в шкірі і хутрах. І якщо про зовнішнє обтягуванні ще можна посперечатися, то обтягнуті шкірою агрегати моторного відсіку - це вже точно більше мінус, ніж плюс: небезпека перегріву двигуна, відмінні умови для корозії, та й сама шкіра незабаром не витримає високих температур і агресивного середовища підкапотного простору.

Так що, для повсякденної їзди автомобіль, швидше за все, не придатний. На наших дорогах така одежина довго не протягне. А для разових поїздок при дуже сприятливих погодних і дорожніх умовах ціна занадто висока - 40 000 000 руб. Враховуючи, до того ж, що автомобіль праворукий. Та й движок в 2,5 літра на суперкар за 600 тисяч доларів ніяк не тягне.