Високотехнологічні бутси Adidas Adizero F50

Позаминулого року Adidas представила не тільки найшвидші, але й найрозумніші бутси в світі Adidas Adizero F50 Micoach з вбудованою інтелектуальною системою miCoach. Adidas Adizero F50 Micoach - це спортивне взуття ні на що не схоже, вона надає під час тренувань різну інформацію, таку як середня і максимальна швидкості, загальну дистанцію і дистанцію при максимальних навантаженнях, загальну кількість ривків і витрачений час.

Технологія miCoach являє собою комплекс з датчика, що вставляється всередину устілки і програмного забезпечення для PC , iPad, iPod, iPhone і MAC. Датчик здатний реєструвати рух у всіх напрямках і зберігає спортивні результати до семи годин. Також ці дані можна передати на планшет або комп’ютер, порівняти свої показники з результатами друзів або професійних спортсменів. На основі своїх показників можна створити індивідуальний план тренувань.

Це дійсно спортивне взуття для еліти світового футболу. Adidas F50 adiZero F50 Micoach вибрали для себе Ліонель Мессі, Арьєн Роббен і Давид Вілья. В них максимально знижена вага для отримання найбільшого прискорення.

Покриття бутс здійснюється з допомогою технології «SPRINTWEB» і може бути представлена у двох варіантах. Перший – це покриття «Goleo» із натуральної телячої шкіри, армоване волокнами з нейлону.

Другий варіант являє собою одношарове полімерне синтетичне волокно і носить ім’я «SPRINTSKIN». Внутрішнє покриття виготовлено з спіненого плюшу, змінна анатомічна устілка з синтетичного замша забезпечує комфорт гравця при будь-яких умовах.

Випробовування Adidas F50 adiZero з технологією miCoach з використанням індивідуальної програми тренувань забезпечили до 20% зростання показників у спортсменів, що приймали участь у тестових випробуваннях.

Зараз є можливість купити Adidas F50 adiZero у вітчизняних  інтернет – магазинах в п’яти варіантах забарвлення. При цьому ціна становить в середньому 2,5 тисяч грн за пару. Там же можна придбати комплекти для зв’язку adidas miCoach під ПК і під iPhone і iPod. Відгуки про цієї продукції у покупців тільки самі захоплені. Безсумнівно, Adidas зробила досить вагомий крок у майбутнє з «miCoach» і F50 adiZero.

Якщо у вас є власна майстерня по ремонту взуття, природньо регулярно виникає необхідність у придбання якісних матеріалів для ремонту. Саме у цьому випадку раджу тут  http://obuv-complekt.com/p37130926-klej-dlya-kozhi.html купляти якісний клей для шкіри, а також інші матеріали і комплектуючі.