В Америці винайшли туфлі для селфі

Взуттєвий бренд із США Miz Mooz презентував жіночі туфлі для зйомки селфи. Продажі новинки з назвою Selfie Shoes ("Селфи-туфлі") розпочалися 2 квітня в онлайн-магазині фірми. Ціна моделі складе 199 доларів. Завдяки спеціальній формі туфель, в їх передню частину можна помістити стільниковий телефон. Для того, щоб зробити знімок, власниці взуття потрібно буде підняти ногу і активувати камеру, натиснувши пальцем на спеціальну клавішу всередині туфлі.

Стильне, довговічне і комфортне  жіноче взуття по доступним цінам шукайте на http://egle.ua/zhinkam, тут представлені лише кращі зразки найвідоміших взуттєвих брендів, а наглядний каталог дозволить до дрібниць ознайомитись з обраною моделлю і якомога швидше зробити правильний вибір. Увага, саме зараз на egle.ua дуже хороші знижки!

У промо-ролику Selfi Shoes говориться, що творці взуття цінують палиці для селфі, проте зауважують, що в певних обставинах їх використання пов”язане з численними труднощами, або взагалі неможливе. Саме у таких ситуаціях, на їх думку, на допомогу прийдуть селфі-туфлі.

Шеріл Метсон, дизайн-директор компанії, теж порівняла свій продукт з іншим пристосуванням для автопортретів — селфі-палицями. Вона зазначила, що Miz Mooz в захваті від моноподів, але в деяких ситуаціях їх складно використовувати. Актуальність селфі-туфель підкреслив і той факт, що нещодавно палиці для селфі були заборонені для використання в найбільших світових музеях, галереях, а також на музичних фестивалях Coachella, який відбувся в Каліфорнії в середині квітня, і Lollapalooza, що проходив в кінці липня — початку серпня.

“Селфі-палиці — відмінне рішення проблеми. Але, у свою чергу, це створило нову проблему: їх незручно носити з собою. Це стало для нас можливістю створити щось ще більш велике.
Інша відмітна риса селфі-туфель полягає в тому, що тепер на фото обидві руки вільні.” - додала Шеріл Метсон

Багато західних видань відразу ж порахували новину про появу «селфі-взуття» першоквітневим жартом. Однією з перших засумнівалася в справжності продукту Керолайн Болонья, помічниця редактора The Huffington Post.

А ось авторитетний британський Cosmopolitan назвав ідею фотографування за допомогою туфель «безглуздою» і перерахував кілька потенційних недоліків винаходу. На думку журналу, володарка туфель повинна бути дуже гнучкою, оскільки для того щоб був хороший ракурс треба ногу задерти якомога вище, та ще й на деякий час зафіксуватись у такому положенні, а це далеко не кожному під силу. Навіть якщо володарка взуття впорається з першими двома труднощами, то їй все одно доведеться носити дуже еластичні штани, щоб зробити знімок, не кажучи вже про неприпустимість спідниць.