Energy Floors: танцпол, що виробляє електрику

Танці - заняття дуже приємно і веселе. Але, як стверджують деякі "серйозні" скептики - абсолютно некорисне. А от вчені постаралися і створили Energy Floors: танцпол, на якому танцюючі люди будуть не тільки веселитися, а й виробляти електроенергію. Тепер дискотеки будуть ще і суспільно корисними!

У світі з’являється все більше нових технологій та інновацій, але нас зацікавив саме Energy Floors - все-таки не завжди у вчених виходить поєднати приємне з корисним. А тут - прекрасний зразок такого союзу.

Energy Floors являє собою інноваційний танцпол, який пропонується встановлювати в нічних клубах, барах та дискотеках, в яких часто проводяться вечірки і багато танцюючих людей. Технологія не найпростіша, але суть в тому, що Energy Floors вміє перетворювати кінетичну енергію, що йде від рухів, стрибків і притупцьовувань десятків танцюючих людей, у звичну і необхідну всім нам електрику. Чим більше танцюючих людей - тим більше енергії в прямому сенсі слова!

Варто зауважити, що ідея не нова. Навіть відомий радянський комік Аркадій Райкін в одному зі своїх виступів жартував, що потрібно підключити всіх балерин до динамо-машин, щоб вони під час своїх виступів генерували електроенергію. Мовляв, що без толку ногами махати - ніякої радості.

Пройшли роки, і заповзятливі вчені створили подібну розробку, яка при цьому ще і виглядає естетично, стильно і красиво. Танцпол збирається з окремих комірок, тому його можна розмістити в приміщенні будь-якої форми і площі.

У новинки вже з’явилися замовники, що по достоїнству оцінили винятковість і привабливість ідеї. Перший танцпол Energy Floors був встановлений в клубі Temple Night Club, який розташований у Сан-Франциско. Перші дні використання танцполу за призначенням показали, що ця міні-електростанція не тільки допомагає економити на електриці в нічному клубі, але і залучає цікавих гостей, які люблять потанцювати. Погодьтеся, одна справа танцювати на звичайній підлозі, особливо, коли великого бажання немає, і зовсім інша - на унікальній технічній розробці, яка до того ж прикольно світиться різними кольорами. Та ще й користь приносиш - чим не привід танцювати ще більш завзято, ніж зазвичай?

Розробники Energy Floors повідомляють, що один танцюрист за вечір і ніч виробляє від 5 до 20 ватт енергії. Тепер у власників клубів з’явився ще один привід залучати на танцпол як можна більше людей. Energy Floors здатний самостійно забезпечити живити невеликих акустичних систем і світлодіодну систему освітлення.

Если вам требуется качественная  труба для теплого пола, советую ознакомиться с  выгодными предложениями от интернет-агазина Zamki.kh.ua.