На американській фермі свиней годують марихуаною, поять пивом і горілкою

Один підприємливий свинар зі штату Вашингтон вирішив трохи поекспериментувати зі своїми свинками і годувати їх марихуаною. Думка прийшла у голову свинаря невипадково.Одного разу Вільям фон Шенедау, той самий свинар, звернув увагу на те, що його свині дуже полюбляють кататися в листі дикої марихуани. Тому Вільям вирішив підсипати листя і стебла марихуани в корм свиням. Тварини від цього були дуже щасливі!

А з часом свинар зауважив, що свині почали на 20% швидше набирати вагу ніж ті, які знаходилися на звичайному кормі. М’ясо ж свиней, які їли марихуану, виявилося більш ніжним і соковитим. Також воно годиться для виробництва бекону і прошутто.

А тепер про те, звідки взагалі взялася марихуана. У минулому році її легалізували в штаті Вашингтон, що призвело до збільшення обороту цього наркотику на ринку. А так як для виробництва йдуть тільки бутони та бруньки, то стебла і листя відправляють на компост або у відходи. Так чому б не годувати свиней листям марихуани?

Свинар здавав свою свинину м’ясникам. І він же провів таємне дослідження серед покупців. Виявилося, що м’ясо його свиней було більш смачним і пікантним, ніж у звичайних.

А заповзятливий фермер вирішив піти далі. Він навіть поїв свиней горілкою і пивом, називаючи їх тусовщиками.

Втім це непоодинока подібна практика. Взяти, для прикладу знамениту мармурову яловичину, яка вважається найсмачнішим у світі мясом, а багато хто називає її «японським фетишем». Дійсно, вироблена в Кобе японська мармурова яловичина, набула поширення по всьому світу, а у себе на батьківщині це м’ясо стало однією з головних складових для страв національної кухні.

Так ось, японським бичкам, з яких власне і виготовляють цю яловичину, забезпечують справжнє райське життя, їх поять пивом і роблять масаж солом’яними щітками з саке під класичну музику. Все заради м’яса, про яке японці кажуть, що «його може, є навіть беззубий». Мармурове м’ясо — це м’ясо, в якому внутрішньом’язовий жир розподілений таким чином, що створює «мармуровий» малюнок з тонких білих прожилок.

Наркотики – это страшная беда, но с ними можно и нужно бороться. Одолеть эту проблему поможет  центр реабилитации наркозависимых «Полинар». Благодаря уникальным методикам, современному оборудованию и эффективным лекарственным препаратам, опытному чуткому персоналу, индивидуальному подходу вы в скором времени вернетесь к нормальной жизни.