«SPIRIT of 427» - дух авто втілений у меблях

Дизайнери студії LA Design Studio представили дуже цікавий проект дизайнерських меблів. Колекція цих "автомобільних" меблів називається Spirit 427. До неї входять стільці, столи і дивани, натхненні ретро автомобілями, зокрема AC Cobra 427 – звідси і назва колекції.

Якщо ви не знаєте де купити дитячі дивани в Києві по найкращій вартості, раджу ознайомитись з вигідними пропозиціями від інтернет-магазину divan.com.ua. До речі, на сайті магазину представлені цінні поради щодо вибору меблів для дитячої кімнати.

Крім розробки ексклюзивних меблів, дизайнери працюють над інтер’єрами салонів автомобілів, втім це їх основна спеціалізація. Їх тюнінгові роботи користується великою популярністю серед автолюбителів завдяки своїй оригінальності і високій якості. Салони компанії відкриті у кількох країнах.

Для виготовлення столів, стільців і диванів цієї колекції були використані частини таких машин як Bentley і Ferrari з далеких 60-х років. Такі матеріали, до речі, зумовлюють досить високу вартість предметів колекції. Для оббивки меблів використана виключно натуральна шкіра. Для створення, наприклад, дивану з колекції були використані частини бампера, фар, корпуса автомобілів.



Всі меблі зібрані в ручну, всі елементи акуратно відполіровані і пофарбовані автомобільною фарбою. Дизайнери витратили величезну кількість сил і часу на створення колекції Spirit 427. Тижні проектування, візуалізації і планування цього незвичайного проекту принесли дизайнерам гідний результат. Подейкують, цю колекцію за досить пристойні гроші викупив один товстосум.

Дійсно, до подібних меблів просто неможливо залишатися байдужими завдяки її оригінальності і високій якості.

Втім є подібні майстри і на теренах пострадянського простору. Вазівська «копійка» — легенда радянського автопрому. Навіть сьогодні є чимало її цінителів і шанувальників, що перетворюють ВАЗ-2101 в занижені круті тачки або просто в відреставровану класику. Але є й ті, хто використовує деталі «Жигулів» для створення меблів! Умільці дарують друге життя старенька «копійках» і перетворюють їх в зручні вінтажні меблі.