Luna - розумний чохол для підігріву матраца

Як іноді буває приємно залізти під тепленьку ковдрочку в холодну зимову ніч. Але як часто доводиться стикатися з тим, що спочатку самому доводиться зігрівати ліжко, а вже потім воно буде гріти Вас. Звичайно, зараз вже продаються матраци з підігрівом, і вони вже далеко не новинка. Але все одно, що б вони нагрілися, потрібно деякий час. А ось виробники розумного матраца Luna зробили так, що б матрац сам нагрівався до того часу, як людина прийде до ліжка спати, і ще багато іншого для приємного сну.

По суті Luna - це не сам матрац, а все лише чохол для нього. Luna здебільшого зроблена з поліестеру, і має вбудований Wi-Fi, мікрофон і кілька датчиків для контролю температури, вологості і яскравості світла в приміщенні. От такий би чехольчик та й до матрацу Vegas, так би мовити - краще до кращого!

Вся інформація, отримана з датчиків, буде Також у цьому чохлі є датчики для вимірювання серцевого ритму і дихання. А що ще більш вражає, Luna включить кавоварку відразу після того, як Ви встанете з ліжка. відображатися в статистикою, яку можна переглянути в спеціальному додатку на смартфоні. Також ця статистика і буде стежити за тим, щоб вчасно підготувати ліжко до того, як людина прийде спати.

При наявності розумної системи обігріву будинку, Luna може зв’язатися з нею через Wi-Fi і також коригувати її роботу.

Luna можна прати в машинах-автомат. Також вони є в різних розмірах, через що ціна варіюється від 200 до 230 доларів США.

А ось ще одна цікава розробка у плані здорового сну. Нове смарт-ліжко ReST Bed, поки не має аналогів у всьому світі і здатне пристосовуватися під тих, хто на ньому спить.


Своїх власників ReST Bed розпізнає відразу, а його «розум» полягає в тому, що він здатен автоматично підлаштовувати висоту певних зон матраца для найбільш комфортного лежання на ній.

Секрет простий і полягає у своєрідній повітряному прошарку на поверхні матраца. Для найбільш точної настройки цей прошарок поділено на кілька дрібних відсіків, кожен з яких налаштовується окремо, тобто вони або накачуються повітрям, або це повітря, навпаки, відкачується з них.

Автори ReST Bed запевняють, що якість сну всіх, хто купить це ліжко, злетить до неймовірних висот, але за нього доведеться заплатити чималі гроші – 5000 доларів США.