Чотирирічна дівчинка-модельєр Mayhem

Самим юним модельєром у світі по праву можна назвати чотирирічну красуню Mayhem. Такий псевдонім придумала її мама. Маленька дівчинка разом з мамою створює моделі одягу з кольорового паперу, приміряє їх і фотографує для історії свого творчого початку. Такому проведенню часу Mayhem останні дев'ять місяців віддає перевагу іншим дитячим забавам. Сьогодні у неї вже накопичилося чимало шедеврів для фешн-індустрії.

Матеріалом для її моделей служать кольоровий і подарунковий папір, і лише зрідка вона додає текстильний матеріал. У співпраці зі своєю мамою маленький дизайнер створює вбрання, схоже на костюми мультяшних діснеєвських персонажів , відтворює найкрасивіші вбрання зірок шоу-бізнесу і придумує свої власні моделі.

Хто знає, може якось купляючи дитячий одяг оптом, ви натрапите на ці милі колекції юної модельєрки.



Мама Mayhem розповіла, що дівчинка сама моделює своє оригінальне вбрання. І це дається їй легко. А після того, як вона склеює останній шматочок свого чергового шедевра, Mayhem приміряє вбрання і фотографує образ. Причому якостей фотомоделі в дівчинці предостатньо, вона підбирає найбільш незвичайні пози, щоб краще обіграти наряд.



У дівчинки вже безліч нарядів, вона навіть знає, скільки приблизно паперу потрібно на певну модель.

Натхнення на створення своїх шедеврів юна модниця черпає звідусіль: з книг, фільмів, мультиків, з навколишнього світу. Наприклад, побувавши в океанаріумі, вона зробила костюм акули. Цілком імовірно, що в майбутньому дівчинку чекають самі модні подіуми світу, адже чотири роки тому у неї вже є своя паперова колекція стильного одягу.



А зовсім нещодавно появилась інформація, що американський модний бренд J. Crew випустить колекцію дитячого одягу у співпраці з Mayhem Keiser. Про це повідомляє The Daily Telegraph. Речі, створені дівчинкою, будуть продаватися за ціною від 22,5 доларів і з’являться на прилавках восени 2015 року.

Дівчинка буде робити паперові моделі суконь, після чого фахівці дизайнерської групи Crewcuts планують трансформувати її ідеї в речі з тканини. Готові наряди будуть продаватися під брендом J. Crew.

Глава Crewcuts Дженні Купер (Jenny Cooper) розповіла, що вперше побачивши, як працює Мейхем, фахівці фірми були вражені тим, наскільки вона ретельно підходить до створення речей.