Fondue Slipper: саморобне взуття з “фондюшниці”

Кожен з нас стикався з проблемою пошуку взуття, яке ідеально підходить вашим ногам. А один креативний японський дизайнер якось вирішив, що підхід до вирішення цієї проблеми має кардинально змінитися, а надихнув його на цю думку звичайний сир.

Саме так, токійський дизайнер Сацуки Охата повинен завдячувати власне сирному фондю винаходу технології виготовлення оригінального фондю-взуття. На щастя, вам не доведеться занурити свої ноги в розплавлений грюйер: його ідея полягає у створенні взуття для вашої унікальної ноги з допомогою термореактивного матеріалу PVC.

Так, вам потрібно все ж таки опустити ноги в розчин спеціального полівінілхлориду, щоправда він буде кімнатної температури, і зовсім не шкідливий для шкіри. Потім підсушуете трохи феном, і після того, як матеріал затвердіє, так би мовити, набуде індивідуального вигляду, ви отримуєте пару чудових тапочок, котрі за словами пана Охата можна носити як всередині приміщення, так і на вулиці.

Причому не потрібно ходити до якихось спеціалістів у цій області, шукати спеціалізовані салони, тим самим витрачати дорогоцінний час і гроші. Достатньо замовити банку суміші, і знайти якусь підходящу для занурення ємність, таз, наприклад . А ще запастися фарбами, бо готові фондю-тапочки можна креативно розмалювати, втім це справа смаку.

Зараз концепція виглядає більше як арт-проект, ніж практичне взуття, але пан Охата назбирав досить багато фотографії людей, одягнених у це взуття під час відпочинку дома, прибирання будинку і навіть по дорозі на роботу.

Звичайно ж таке оригінальне взуття обійдеться набагато дешевше традиційного, і хоча в таких “фондюшках” не підеш на роботу, чи кудись на урочисте міроприємство, а для якоїсь дружньої молодіжної вечірки, або легенької прогулянки - самий раз! А ще, думається наші дітки будуть у захваті від такої ідеї, їм же їсти не давай, а побільше якихось експериментів!