Електронна аптечка першої допомоги First Aid 2.0

Дуже часто трапляються в житті ситуації, в яких необхідно терміново надати першу медичну допомогу. І, як показує практика, навіть маючи всі необхідні медичні препарати, дуже важко надати необхідну допомогу, не маючи відповідних медичних знань. Для того, щоб допомогти людям у таких складних ситуаціях і розроблена інноваційна електронна аптечка First Aid 2.0.

Требуется ли госпитализация при почечных коликах, симптоматика, диагностика, профилактика и лечение данного заболевания, советы ведущих урологов  Центрального клинического госпиталя Пограничной службы Украины.

У чому ж особливості даного гаджету? На екрані даної аптечки докладно, або покроково, розписана інструкція про те, що слід робити в тій чи іншій ситуації, яку допомогу необхідно надати у першу чергу, а також в цій аптечці є всі необхідні медикаменти для надання тієї самої першої медичної допомоги. На інтерактивній LED-панелі цієї аптечки можна знайти докладну інструкцію надання допомоги людям з найпоширеніших травм.

Ще одним “плюсом” аптечки першої допомоги First Aid 2.0 є те, що пристрій оснащений GPS навігатором, що дозволить швидко і детально отримати інформацію про медичні установи, які знаходяться по близькості.

У тих ситуаціях, коли людині не просто боляче, але вона ще й перебуває в стані стресу, така аптечка буде для нього “як паличка-виручалочка”, і навіть іноді просто врятує йому життя. Так як саме в таких ситуаціях аптечка допомагає впорядкувати всі дії, при наданні першої медичної допомоги.

First Aid 2.0 отримує підзарядку від літій-іонного акумулятора або джерела змінного струму. Коли пристрій перебуває у режимі очікування”, або ним просто напросто не користуються, він витрачає дуже мало енергії, і тому може знаходиться в такому стані без додаткової зарядки близько шести місяців.

Наразі аптечка першої допомоги First Aid 2.0 знаходиться на стадії концептуального пристрою, що потребує доопрацювання, комплексного тестування і відповідної сертифікації. Коли пристрій піде в серійне виробництво, де можна буде його придбати і по якій ціні поки нема інформації.


http://www.13med13.ru/index/anatomicheskij_slovar_1/0-92