Китаєць у холодильнику тримав труп прибульця

Житель Китаю справив справжній фурор в Інтернеті після того, як опублікував фотографії прибульця, якого він нібито виявив після краху НЛО. Пан Чи, як називає його Daily Mail, повідомив, що знайшов його в міському окрузі Биньчжоу східній провінції Шаньдун. Інопланетянина він зберігав у холодильнику.

Чи заявив, що в нічному небі над річкою Хуанхе він помітив групу незрозумілих об’єктів, що світяться. Раптово один з них впав на землю, через деякий час китаєць виявив “обвуглені останки гостя з далекого космосу” у пастці для кроликів.

Це, за його словами, відбулося в березні. Він відніс тіло додому і кілька місяців зберігав його в холодильнику, а опублікувати знімки інопланетянина він наважився лише зараз.

Серед блогерів знайшлося чимало тих, хто повірив в історію і вважає, що останки прибульця справжні. Проте поліцейські швидко повернули і самого, і тих, хто вірить в НЛО, з небес на землю. За їх словами, це не що інше, як “хороша підробка”. Як встановили експерти, істота з холодильника зроблена з високоякісної гуми, яка потім була обпечена. Китаєць за брехню отримав 5 діб арешту.

Однак користувачі, обурені висновками поліцейських, не поспішають здаватися. Китайські блогери, мабуть не врахували, що їх співвітчизник, за його власними словами, знайшов прибульця в березні, і зв’язали його знахідку з подіями 13 травня. Тоді, нагадує видання “Женьмин жибао”, в небі над містом Еньши і Іду на кілька секунд з’явився дивний об’єкт. За формою він нагадував латинську літеру V.

Варто відзначити, що час від часу той чи інший “труп” інопланетянина “спливає” в тому чи іншому холодильнику.

Наприклад, пенсіонерка Марта Єгорівна з російського Петрозаводська з 2009 року зберігає у себе на поличці в холодильнику, то, що ми називаємо таємничої”формою життя”, а вона з фотографіями бігає по інстанціях, щоб довести факт його існування. Тіло інопланетянина було виявлено нею після краху НЛО біля своєї дачі в 2009 році.

Если желаете заказать магниты на холодильник вот тут есть множество прикольных из разных материалов  и на разную тематику магнитиков. А еще на uson.com.ua вы найдете огромный ассортимент другой отличной сувенирной продукции.